• flexXy
    3.3k
    I sta cemo sad kad nema otpisivanja i pomladivanja, je li i dalje vjerujemo selektoru
  • fakin
    5.4k
    Bilic u devetom mjesecu igra protiv spanjolske. Dalic je nakon svjetskog srebra u devetom mjesecu igrao protiv spanjolske i primili smo 6 komada tad
  • Zg123
    3.8k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno!mlkaskic

Ovo sam bas i ja htio komentirati, bas lose i jeftino izgleda
  • NitkoBitan
    37.8k
    Gadljivo kako se dečka napada i kako veliki desničari pišu da nije stopostotni HrvatKeyser Soze

Cinjenice su gadljive?

Valjda si svjestan da ce mali ako bude top klasa prije prihvatit poziv Francuske nego Hrvatske.
  • Keyser Soze
    20k
    Nije bitno je li je ili nije. Stvar je u tome da ti ljudi razapinju dijete i njegovu sliku duž interneta i kao velike Hrvatine si uzimaju za pravo pričati o zamjeni stanovništva itd. U situaciji kad nikom nije smetalo da za Hrvatsku igra Eduardo.
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Zadnjih nekoliko dana se društvenim mrežama potegla priča o mladom igraču Liamu Kanteu kojem je majka Hrvatica, a otac Francuz, ali crnac, mali rođen i odrastao na Pešči.Keyser Soze

Čitam već treći dan baš odvratne komentare od velikih Hrvata kojima ne smeta Eduardo, ali im smeta dečko rođen u Zagrebu i odrastao na kvartu na kojem u svako doba dana mogu pronaći jedno petero frajera tamnijih od njega.

Da ne govorim da se iste stvari pišu i za Lovru Chelfija i Emmanuela Vajdu.

Cinjenice su gadljive?NitkoBitan

Dado Pršo nije stopostotni Hrvat, Dario Šarić nije stopostotni Hrvat, Nenad Bjelica nije stopostotni Hrvat, Daniel Subašić nije stopostotni Hrvat, Dražen Petrović nije bio stopostotni Hrvat i nikome nije smetalo da igraju za reprezentaciju. Znamo jako dobro zašto se napada mali Kante.

Ne zato što nije stopostotni Hrvat.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Znamo jako dobro zašto se napada mali Kante.

Ne zato što nije stopostotni Hrvat.
    Mathiasovi Chageri

Da, znamo zasto, i nije da tu nema nekih temelja jer vidimo kakve stvari po Europi rade ljudi koji izgledaju kao on. Naprosto neki ljudi ne zele prihvatit nikakve oblike zapadnjackih trendova i to je to, no hard feelings.

I da, nije mali kriv, kriva mu je stara koja ima odlican ukus :rofl:
  • Batigol
    180
    svi navedeni su,za sebe,100% hrvati....odakle tebi pravo pisati da nisu?...;-)

Btw...mogao si onda i Modrica navesti..
  • Dzoni
    6.7k
    Sreo sam ga jednom prilikom, sasvim normalan klinac, više se ponaša kao Hrvat nego brojni "pravi rvati". A da ne pričam o tome kakav potencijal ima kao nogometaš.
    Želim mu svu sreću svijeta u Borussiji i u Hrvatskoj reprezentaciji
  • crophantom
    5.5k
    sam sam protiv multi kulti pizdarija žestoko, ali ne možeš malog uspoređivati s ovima koji rade probleme gore.

Ovi su geotizirani, odbijaju prihvatiti ikakve obrasce ponašanja prihvatljive u društvu u kojem su došli oni ili njihovi preci. I protiv toga sam apsolutno.

Tu se radi o jednom miješanom braku, kaj misliš da će sad Hrvatice pohrliti vani da uvezu muževe iz Afrike? :lol:

Jel mi skroz prirodno vidjet malog i reci da je Hrvat, nije, ali ako je odrastao tu, priča naš jezik, dio je našeg društva ne vidim razloga da ga se vrijeđa/tjera.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

Mali moze igrati ili za Hrvatsku ili za Mali, nikakvu francusku. Pisati da on nije Hrvat zbog boje koze i ajmo reci imena mogu samo uzasno podkapactirani ljudi koji nazalost imaju i pravo glasa.
  • miro
    9.3k
    Kaje najbolje, dečko je 100% naš domaći, kajkavac, rođen u Zagrebu i cijeli život odrastao valjda 20 metara od igrališta HAŠK-a. Koliko je tužno i odvratno suditi o nekome koga ne poznaješ samo zbog boje kože, a pogotovo kad se radi o našem domaćem dečku iz Zagreba
  • NitkoBitan
    37.8k
    Pa domaci decki su i u Parizu vec nekoliko generacija pa vidimo kak zavrsi kraj svake tekme PSGa. Kome pored svih mogucih krim statatistika, materijala na drustvenim mrezama i ne znam cemu vec nije jasno da postoji odredeni obrazac ponasanja odredene grupe ljudi njemu nema pomoci. Stvar je prvenstveno genetike/mentaliteta koji se ne mogu ispeglat skroz ni odgojem i okolinom. To je to od mene na ovu temu.

Mali moze igrati ili za Hrvatsku ili za Mali, nikakvu francusku.IstinaZaDinamo

Tata Francuz? Uostalom i da nije nis ne brini, sva djeca Afrike prvo sanjaju zaigrat za francusku reprezentaciju a ako budu dovoljno dobri to ce im bit i omoguceno.
  • javolimtebejako
    5.7k
    dakle bolje je da mali igra za repku nego da bude navijac. kao igrac nece stic raditi sranja po ulicama Zagreba kad osvojimo svjetsko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.