• Twisted1
    1.2k
    Iz presice mi se čini da je Slaven baš jako motiviran. I to me veseli. Kakvi će rezultati biti? Vrijeme će pokazati. Podrška.

Hrvatska <3
  • KtcGoat
    7.9k
    Je odjebo Kresica za rukovanje :rofl:
  • mlkaskic
    503
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno!
  • Twisted1
    1.2k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno! — mlkaskic

Jebiga, ošle pare na bivšu rtlovu novinarku koja samo zna AI. Užas
  • NORTE
    27.8k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? Nema više para za grafičara? Sramotno! — mlkaskic

Na kraju dođe na isto, ali ima nas kojima je to stvarno odbojno.
    Budućnost sada. Naviknimo se na tu pošast, bit će to valjda bolje.
  • javolimtebejako
    6.4k
    Tko u savezu dopušta da se koriste AI objave? — mlkaskic

ako je AI radio one odvratne grafike za svjetsko, onda se ne brinem za svoj posao
  • Zagi
    19.2k
    Fakin brze bolje stavio sliku Bilić sa ovim Fare likom.
    A daj , lik baš širi negativu namjerno. Nadam se da ekipa neće nasjesti.
    Zakaj je ovaj forum tak liberalan? Sve to na streljanje.
  • mlkaskic
    503
    IMG-0179.jpg

Stvarno volim gledat reprezentaciju, ali nažalost ne znam tko su ovi igrači pored našeg Dalića…

Jel može netko pomoć?
  • fakin
    6.8k
    Bilic je 10 dimenzija iznad dalica. Vjerujem da ce kod njega igrati igraci u najboljoj formi, a ne frendovi.

Ona slika govori da i dalje treba paziti tko se vucara po pressicama.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Zadnjih nekoliko dana se društvenim mrežama potegla priča o mladom igraču Liamu Kanteu kojem je majka Hrvatica, a otac Francuz, ali crnac, mali rođen i odrastao na Pešči. Gadljivo kako se dečka napada i kako veliki desničari pišu da nije stopostotni Hrvat i da nema što igrati za Hrvatsku kad je crn. Isti ljudi sad propitkuju Bilićevo domoljublje.
  • ElDorado
    15.6k
    Lesi baca ulize
  • mlinchica
    7.5k
    “Želimo osvojiti euro, svjetsko, ligu nacija. Rezultat je taj”
    Za mene dosta.
    Kreni radit, Slavene, kako bi što prije zaboravili ponizne ciljeve prolaska skupina.
  • flexXy
    3.4k
    I sta cemo sad kad nema otpisivanja i pomladivanja, je li i dalje vjerujemo selektoru
  • fakin
    6.8k
    Bilic u devetom mjesecu igra protiv spanjolske. Dalic je nakon svjetskog srebra u devetom mjesecu igrao protiv spanjolske i primili smo 6 komada tad
  • Zg123
    4.8k

Ovo sam bas i ja htio komentirati, bas lose i jeftino izgleda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.