• mlinchica
    6.7k
    Previše ljudi se prelako povedu jeftinim parolama. Znam ljude visoke inteligencije i obrazovanja koji su se tako lako zakačili na određene parole koje su površno odgovarale njihovom svjetonazoru.vjeko1701

A nisu se bez razloga zakačili. To kaj na van izgleda da je samo površno odgovaralo njihovom svjetonazoru, u pozadini jako često krije osobnu korist i profit.
    Visoka inteligencija i obrazovanje ne znače ujedno i poštenje ili odgovornost za svoje postupke. Osjećaj moći puno toga poništi.
    Uvijek bilo i bit će.

Nek samo više predstave Slavena i svi skupa odu na odmor pa će i ovi kaj viču ušutiti.
    A rezultat će ionako uvijek usmjeravati narativ.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Dajte vi koji pratite ovu sapunicu men recite koje igrace Dinama Bilic namjerava pozvat za iduce utakmice koje god i kad god igrali, to je otprilike to kaj me zanima. U potpisu, klubas.
  • fakin
    5.4k
    Pa moze zvati samo 3 igraca. Belju, Stojkovica i eventualno Misica.
  • ElDorado
    12.3k
    Belju i Stojka. Za Mišića niti ja više ne vidim nekog smisla. Valinčić je prerastao Dinamo i repku on je za svemir.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Pa moze zvati samo 3 igraca. Belju, Stojkovica i eventualno Misica.fakin

A Radeljica?
  • Droljo
    29.6k

On je izgubio šansu odlaskom dalića nažalost.
  • Paggini
    90.5k
    Dajte vi koji pratite ovu sapunicu men recite koje igrace Dinama Bilic namjerava pozvat za iduce utakmice koje god i kad god igrali, to je otprilike to kaj me zanima. U potpisu, klubas.NitkoBitan

vidjet ćemo kog ćemo prodavat taj ili idući prelazni rok, lako će slaven to ubaciti
  • DrRatoljub
    1.1k

Misic apsolutno ima smisla nakon mozda najbolje sezone u karijeri. Hrvatska nije Francuska da ima 400 milijuna ljudi od kojih mozes birati. Ako je netko dovoljno dobar, treba ga zvati. Posebno na deficitarnoj poziciji.
    Za Morisa se slažem.
  • Dendle71
    490
    mislim da 2005rioda

Da, 2005! I dalje želim da neki tsunami proguta tu smrdljivu državu!
  • ElDorado
    12.3k
    Za Miška može ak će biti nosilac. Ak on tam bude grijao klupicu i bude rezerva rezervi ne vidim nikakvog smisla.
  • DrRatoljub
    1.1k

Istina, svakako mislim da bi svakako mogao biti barem prva zamjenu Kovacicu ili trećem veznjaku. Sucic moze dva dana igrati.
  • Droljo
    29.6k
    I ja mislim da miško može dosta dati repki u određenim situacijama. Zašto ne. Ako je Bilić zvao Jurića od 40 godina ne vidim razlog da ne zove Josipa.
  • rioda
    17.3k
    Iako mislim da zaslužuje poziv, iz perspektive kluba bi mi bilo draže da ga ne zove. Ionako ga se mrcvari kod nas pa mu te reprezentativne pauze dobro dođu za odmor, a nama je ključan igrač.

Za Stojkovića i Belju će nam dobro doći pozivi radi veće vrijednosti igrača u budućim transferima.
  • Paggini
    90.5k
    Volio bih da ga se pozove samo da mogu kupiti dres repke na Mišića, što je valjda nedosanjani san
  • fakin
    5.4k
    na idućem okupljanju reprezentacije igramo 4 utakmice u 10 dana, tako da vjerojatno svi pozvani će igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.