• emilperska
    17.2k
    Fascinantno je da je Slaven Bilić bio nacionalna ikona 2006. kada je prošlo samo 10 godina od rata, generali su bili u zatvoru, na tribinama se otvoreno pokazivalo slovo U, ZDS je bio redovan pozdrav na utakmicama reprezentacija, Thompson je imao turneje po RH i BiH, srbi nisu smjeli na Jadran, odnosno nacionalni naboj generalno je prije svega radi ratnih rana bio nekoliko puta izraženiji nego danas, a atomosfera u mnogočemu napetija i radi rata i radi Haaga i svježih sjećanja itd.

I tada ta ista braniteljaska populacija i ova HDZ "desna" nije imala problema s Bilićem, ali danas navodno ima.

Koliko im je Dalčić svima isprao mozak svojim fake nastupima i lažnom rolom narodnog mučenika i borca za Hrvatsku..
  • rioda
    17.3k

Kukasti križ je bio
  • Droljo
    29.6k

Nije to bilo na Malti?
  • Paulie
    1.6k
    livorno 2006

croatiaswastika_450x307.jpg
  • emilperska
    17.2k
    Slovo U je bilo u Sarajevu godinu iza, sad sam se sjetio..
  • rioda
    17.3k

Na Malti su bili oni neredi sa stolicama, mislim da 2005. ili godinu prije/poslije
  • Droljo
    29.6k
    A šta ovo piše za Šimića? Nemrem na mobu povećati.
  • Paulie
    1.6k
    @Droljo
    sei una grande persona(legenda si) i dolje potpis neke zajednice/udruge
  • mlinchica
    6.7k
    Velik broj ljudi na ovom svijetu lijepo živi od te formule jer se tako postavljaju kao neki vođe ovog ili onog i na toj reputaciji dobivaju svašta. Politički aktivizam nikad nije bio unosniji nego je danas.vjeko1701

Samo svi, u svakom trenutku trebamo biti svjesni svoje prisutnosti, onoga kaj vidimo i čujemo, svog znanja, iskustva te sposobnosti samoprocjene kome i u kaj ćemo vjerovati.
    Sami odlučujemo.
    Ak je nekaj bullshit, onda celofan i vikanje uskličnicima neće preokrenuti to u revolucionarnu ideju.

Sretno Slavenu i podrška.
    Nek se opet priča o nogometu u reprezentaciji, bit će to korak naprijed.
  • ElDorado
    12.3k
    Nikad te izgrede nisam dovodio baš u vezu sa Slavenom. Možda sam neupućen.
  • vjeko1701
    26.5k
    Nije tako jednostavno. Previše ljudi se prelako povedu jeftinim parolama. Znam ljude visoke inteligencije i obrazovanja koji su se tako lako zakačili na određene parole koje su površno odgovarale njihovom svjetonazoru.

Rasprava, argumentiranje, razmišljanje, sve to zahtjeva napor. Ponavljanje jedne te iste stvari s kojom se na prvi pogled slažeš bez dodatnog razmišljanja o njoj je lako.
  • Paulie
    1.6k

kukasti je bio reakcija na ovo
    pxl-140615-10912740.jpg
  • ElDorado
    12.3k
    ne znam šta je debilnije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.