• marcio amoroso
    52k

Prestani se miješati u posao moderature. Koliko čitaš ili pišeš mi je apsolutno nebitno. Ovo ti je zadnja opomena, ali doslovno zadnja.
  • Gradina
    217
    U temi koje se zove Prijedlozi - KRITIKE - Pohvale izrečem kritiku i dobijem odgovor da se ne miješam u posao moderature, odnosno da ne kritiziram
    Zašto se tema opće zove ovako, ostavite samo pohvale onda i to je to
    Oba puta kad sam opomenut bila je dobronamjerna sprdnja, prvo sam zezao Dinamosaurusa da je Cmrečnjak, tu sprdnju je skužilo još 9 ljudi koji su lajkali taj komentar i nakon tog komentara sam dobio opomenu, mogu shvatiti, moglo se protumačiti uvredljivo, ali sumnjam da je to netko stvarno shvatio ozbiljno, a i "prozvani" forumaš se kasnije koristio tom forom
    Do današnje opomene je došlo jer sam doveo u pitanje integritet osobe koja nas već mjesecima zavlači svojim dvosmislenim upisima i lažnim dojavama, koja je već ranije bila na banu zbog toga
    Da ne pričam o komentarima ostalih forumaša, iz kojih se da isčitati da nedvosmisleno dijele moje mišljenje

Znam što slijedi nakon ovoga upisa, enigma mi je jedino koliko će ban trajati, s obzirom da je prvi, ali nadam se da ćete bar ostaviti komentar, da drugi forumaši pročitaju i da se pokrene rasprava o ovome, ionako trenutno nemamo o čemu pametnom raspravljati
    Ipak je Frankec rekao da Dominguez ne ide nigdje, bojim se da ćemo morati čekati neku novu rumunjsku bombu usred noći :rofl:
  • marcio amoroso
    52k
    Komentar ti ostaje, a letiš 7 dana.
  • bbb medimurje
    5.2k
    Neznam dal je do mene ali mi se zadnjih par dana ne ucitava nijedna slika
    Cak ni reklama na vrhu i dnu stranice isto nista
  • Sajla
    21.9k
    rekao bih da je do tebe. jesi probao na drugom uređaju, komp, mob, tablet..?
  • vukyxd
    57
    Mene jako zanima koja je stvar oko izraza "tamnoputi crnac" na zoni? :lol:
  • Droljo
    29.7k

To moraš moju glavu pitat :lol:
  • ZgDLions
    1.7k
    I Berlusconi je Obamu nazivao preplanulim momkom.
    :smile:
  • Masto
    1.8k
    Pa imaš tamnopute i svijetlopute crnce
  • mali M
    10.2k
    Postoji Patrice Kwedi i Anto Crnac.
  • Jos-Optimus
    11.9k
    Samo sam htio provjeriti jeste li skužili da nema Favicona kad na Google-u izbaci Zonu? Ili još nije indeksirano ako ste nešto mijenjali?
  • dodo992
    86
    Kada netko objavi link za youtube, primijetio sam već nekoliko puta da se nakon otvaranja videa u aplikaciji pojavi poruka: "pošiljatelj Pero Perić" pa se tako pojavljuju imena i prezimena ljudi koji na forumu objave link
  • Thor
    3k
    dobro primjeceno. Sad kad velis...da istina kad imas registiran mail na tubu kao korisnik onda tube kao salje neki chat kao ili pozivnicu...tak nekaj.
    Je je,vis bravo. :ok:
  • Eduardo
    29.9k
    Kada netko objavi link za youtube, primijetio sam već nekoliko puta da se nakon otvaranja videa u aplikaciji pojavi poruka: "pošiljatelj Pero Perić" pa se tako pojavljuju imena i prezimena ljudi koji na forumu objave linkdodo992

Kako nam kažu iz korisničke podrške, uzrok nije forum nego YouTube... ta "greška" se navodno poklapa s novijom YouTube funkcijom gdje se pri dijeljenju videa ponekad uz poveznicu prenosi informacija o pošiljatelju... riječ o YouTube opciji pod nazivom "Channel visibility for shared links" (vidljivost kanala kod dijeljenih poveznica).

Ima nešto o tome i u ovoj temi na Redditu.
  • Dino
    5.6k
    Čemu služi ova zastavica pored kopiranja linka za post? Slučajno sam kliknuo na Droljekov post da ne bi mislili da je slučajno report...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.