• criticus
    8.5k
    3, 2, 1...
    KK Rudeš nije Dinamo.
    Sramota.
    Netko za ovo mora odgovarati.
    Kako se ispisati iz članstva?
  • Droljo
    29.5k

Veli wiki da je luka vušković 193cm ja imam 185 i može mi jest sa glave.
  • Pacho
    19.3k

I NHL igraci su uzivo zivotinje. Ali tesko da ima fizicki impresivnijih sportasa od DE pozicije u NFL-u. Mislim da je prosjek otprilike oko 195 cm i 125 kila, a ispod 15% bodyfata.
  • crophantom
    5.5k
    Mislim da je neki komičar jednom reko da je svakom bijelcu najveca noćna mora da se na ulici na njega zaleti Reggie White, 195 cm, 135 kila, životinja.
  • criticus
    8.5k
    Mislim da je neki komičar jednom reko da je svakom bijelcu najveca noćna mora da se na ulici na njega zaleti Reggie White, 195 cm, 135 kila, životinja.crophantom

Postoji samo jedan točan odgovor. Lawrence Taylor.
  • crophantom
    5.5k
    ma LT je životinja svoje klase i vjerojatno najbolji ikad, al kolega je spomenuo DE, a ovaj je ipak bio linebacker i imao bar 20tak kila manje.

To naravno ne radi razliku da u količini horora da se i jedan od njih zaleti na mene :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.