• austrijanac
    12k
    Ekipa nemajte brige, sletio sam u Istanbul sad budem riješio Livija.Dragon1Warrior123

Samo mala opaska kad sam nedavno letio za Filipine da sam jebenu pivu na aerodromu u Turskoj platio 18€.

Preispitao sam si cijeli zivot radi te odluke.
  • Dragon1Warrior123
    5.2k
    Ja sam vidio da je limenka kole 8 eura i odlucio bit žedan.
  • Sajla
    21.8k
    Tam se samo isplati onaj besplatni rahat lokum kad "biraš kaj bi kupio"
  • rioda
    17.3k
    Samo mala opaska kad sam nedavno letio za Filipine da sam jebenu pivu na aerodromu u Turskoj platio 18€.

Preispitao sam si cijeli zivot radi te odluke.
    austrijanac

Ma nemaš brige, ja sam jednom četvrtinu lubenice platio 19 eura :lol:

To je bilo friško kad smo prešli na eure, ja sam mislio da se radi o 19 kuna, kad ono... :rofl:
  • NerminB
    1.7k
    IMG-3295.jpg

Viva espana.
  • ses86
    57

Ja sam 22e tako da si jos i dobro prosao…
  • Kujtim Shalla
    10k
    jel ono tebi dobro sjelo? To je jedino bitno :heart: ponekad kad sjedne jedno takvo bolje nego 10 ledenih I da su po euro haha
  • duksy
    661
    Ja kad sam na aerodromu redovno uzimam Lounge po 29 eura i roknem 5,6 piva i još se najedem.
  • Ludovic IX
    12.1k
    naravno da mi ovo nikad nije pala na pamet jer nisam ni znao da sw to može a putujem više puta godišnje. Lako za kratke letove ali transferi od 5-6 i više sati ubijaju.

Ja prije 2 godine fulao let za washington pa zaglavio 3 dana u londonu. Ajd, svaki dan dobili hotel i to dobar ali svaki dan morali na aerodrom po voucher za novi hotel a tam onda uzimali vaučere ( 10 funti pa ih uzmeš 4-5) za ručak.
  • duksy
    661
    Ja sam se sad vraćao iz Washingtona preko Londona za Zagreb, uletio u lounge sa ženom za nekih 45 eura oboje jer sam imao neke bodove na Revolutu, pojeo, popio nekih 6 piva i laganica na let.
    Čim imam par sati lufta kod presjedanja, odmah plaćam Lounge bez razmišljanja.
  • austrijanac
    12k

Sjela ko budali samar u 2 ujutro.

Ma inace i ja sam uvijek u loungeu preko Dinersa (odlicna stvar), ali imo manje od sat i pol layovera i jebiga.

Problem je kod njih kaj im cijena varira iz dana u dan u eurima jer im je valuta stabilna kao i navijaci Fenera.
  • Droljo
    29.5k

Zašto nismo derali taj lounge kad smo se vraćali iz genka? :rage:
  • Droljo
    29.5k
    Sinoć derem pivu u nekoj gostionici na terasi i gledam tekmu. Kad ono braća vušković ušeću u birc i trgnu nešt na šanku. Mislim si idem im čvegere opalit kad ono mali vušković ima 3 metra i 300 kila mišića sunce ti jebem. Koliki je lik čudo jedno.
  • Mr Anderson
    20.4k
    Ne znam, meni svi nogometaši izgledaju sitniji uživo nego na TV. Ali rukometaši, to je čudo. Mislim da je bila 2008. kad sam bio u istom hotelu s našom rukometnom reprezentacijom, zadivili su me. Nisam ni ja sitan, ali ta ekipa...Lacković, Metličić, Vori...ne znaš jesu širi u ramenima ili su viši, i sve mišići. Čak i Balić koji je na TV izgledao kao sitan, kad staneš kraj njega vidiš koja je to ustvari životinja.
  • MateG
    368
    rukovao sam se s Markom Mamićem jednom prilikom kad je bio SP kod nas prošle god, frajer je OGROMAN i ima OGROMNU ruku
    Iznenadilo me skroz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.