• Jurki
    18.3k
    Isto tako godinama kupujemo igrace koji nam realno ne trebaju samo da spasimo utopljenike od utapanja. Gospodo iz hnla imate ino trziste pa prodajite a ne da cekate da vas mi spasavamo.
  • BBB Sibenik
    6k
    Dinamo hrani cili ligu kako igracki tako i financijski, ukljucujuci kmecavce iz st. Ne bune se uzet naknadu od Uefe koju Dinamo dobije kad igra skupine LP.
  • Infinity
    18.9k
    Ristovski je prvi desni bek repke koja je na euruMorales7

Bio je i Blagonadezdins :grin: :rofl:
  • BBB Sibenik
    6k
    Stefan Ristovski's move to Sporting has ended. The Macedonian right-back is out for Dinamo Zagreb's Croatians and will earn about € 1.3 million for Sporting's coffers, with the lions still safeguarding 10 percent of a future transfer from the defender.Ristovski, 28, is back in Croatian football, after being signed by Sporting to Rijeka in 2017. In three and a half seasons with a lion (the first on loan), Ristovski made 82 games, counting nine assists for goal.
  • NORTE
    17.2k
    Ristovski u Dinamu, to je onaj koji je je baš bio napaljen na Dinamo dok je igrao za Rijeku i posprdno komentirao nakon ulaska Dinama u Ligu prvaka kad je Rijeka čestitala na uspjehu. Jednom je izjavio Zdravko da će u Dinamo dovodit samo 'persone'. Idući je valjda Ibañez.
  • SAS1987
    17.8k
    Sto če nam Ristovskin pokraj Stojketa. Troše lovu ko da sutra ne postoji.
  • BBB Sibenik
    6k
    Stojke je prakticki otpisan na Maksimiru bar se tako govori. Meni osobno rupa od igraca. Uvik je na rubu crvenog kartona i cesto ispada u obrani. Od deset tekmi jednu posteno odigra.
  • Jurki
    18.3k

Glupan SD/trener se ocito pogubio. Imali 4 desna beka prije mjesec dana i sad on kupuje Ristovskog. Jebo ja sebe da tak igram Football managera sam bi sebi dao otkaz.
  • LovroZG
    1.3k
    Moha se ozlijedio pa se panično kupuje zamjena da ne bi dočekali Europu s jednim desnim bekom. A Ristovski je provjerena kvaliteta i bio je najbolji bek lige kad je igro za Rijeku. Panični je, al niije to loš transfer.

Više me brine lijeva strana. Očito bi ju trebali držat Čabraja i Štefulj na ljeto, a oni mi ne zgledaju dovoljno dobro za nas. Od Štefulja bi se dalo napravit dobrog beka, al radije bi uz njega imo nekog ranga Ristovskog/Moharramija nego Čabraju.
  • SAS1987
    17.8k
    Stojke je prakticki otpisan na Maksimiru bar se tako govori. Meni osobno rupa od igraca. Uvik je na rubu crvenog kartona i cesto ispada u obrani. Od deset tekmi jednu posteno odigra.BBB Sibenik

160+ tekmi za klub je valjao a sada ne može pokrpati do kraja sezone? :smile: Ja cu biti prezadovoljan ako ga zamjenimo boljim igracom ali nisam siguran da je pametno kupiti igraca koji ce sigurno imati jako velik ugovor.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ristovski je meni “uniforma naprijed, ljudstvo nazad”
    Smatram ga jako dobrim igračem, ali čovjek je baš mrzio Dinamo i to mu se vidilo u očima. Nadam se da ga Ademi dobro poznaje i da nije takvo smeće kakvo je izgledalo kad je bio u rijeci.
  • deda
    38.3k
    Dobro, ovo kupovanje Ristovskog je čista reakcija, tj. krpanje rupe koja je nastala ozljedom Perzijanca.
  • Eduardo
    24.8k
    Meni je Ristovski dobro zvučao dok @Infinity nije na privat napisao koliko dugo čovjek nije igrao. Ako kupujemo igrača pod mus onda ovo i ne izgleda bajno. Dobivamo još jednog igrača kojeg vjerojatno moramo čekati neko vrijeme da uhvati radnu temperaturu, a za to baš i nema vremena.
  • deda
    38.3k
    Za repku je igrao jesenas redovno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.