• The Undertaker
    9.9k
    Vjerovatno se već netko sjetio ali uzmite Lokomotivinu godišnju i imate ulaz za barem dvije utakmice Dinama.
  • Neron53
    2.6k
    Nije problem u malom broju godisnjih koji ce biti na raspolaganju za Kranjcu nego je problem u velikoj nedolaznosti godisnjaka na tekme i tome sto ce stadion biti rasprodan a ono 2 soma praznih mjesta na tribinama.
    Zasto bi se cekalo 2 godine da se uspostavi neka kontrola dolaznosti ? Nemoguce da se ranije tome ne moze stati na kraj.
  • Kumerle
    3.1k

Jel se plaća članarina 40 eura plus godišnja ili je članarina i godišnja

Edit: našao, članska = godišnja
  • The Undertaker
    9.9k
    Kako znaš da će biti velika nedolaznost? Ja sam siguran da će biti bitno manja. Stadion ima krov, dostupniji je većini javnim prijevozom, zbog potražnje će biti će lakše ustupiti ulaznicu, biti će bolja atmosfera za event navijače itd...
  • Benedikt
    150
    Rasprodano! Čestitke svima, bit će zanimljivo nakon preseljenja na Kranjču
  • NitkoBitan
    37.7k
    bit će zanimljivo nakon preseljenja na KranjčuBenedikt

Bit ce dramaticnije, frustriranije i napetije, mislim na borbu za pojedinacne/godisnje jel :grin:
  • Benedikt
    150
    mislio sam više na pun stadion i huk tribina bliskih terenu, atmosferu generalno, ali ni ovo tvoje nije za odbaciti
  • blue heart 72
    3.6k
    Da je Kranjča većeg kapaciteta ne bi bio nikakav problem. Evo idem od sebe. Živim vani, dođem u ZG na nekih desetak tekmi, do sada nikada nisam ni pomišljao da na Maksimiru neću ne ući na stadion, tako da nisam uzimao godišnju iz razloga da ne uzimam godišnju nekome tko je redovit. Sada sa Kranjčom i tim kapacitetom postoji velika vjerojatnost da izvisim i to mi jednostavno neda mira, ali kaj se može.
    Dok (ako) se izgradi novi Maks, onda će nestati ti problemi.
  • Thor
    3k
    da to je bad za tebe i ljude poput tebe. Nadam se da ces uspjeti i da kad ima volje,u sto ne sumnjam, naci ce se nacina :strong:
  • Neron53
    2.6k

Broj godisnjih se vjerojatno i ogranicava na tu, realno malu brojku radi male dolaznosti godisnjaka. Vjerujem, da ih 90 ili vise posto dolazi na svaku tekmu, da bi ih i vise islo u prodaju. Dok se sa dolaznosti ne bude uvjetovala mogucnost produzenja godisnje, sumnjam da ce se ista povecati.
    Zao mi je ekipe koja je tu na velikoj vecini tekme a ne mogu do godisnje, iako su si sami krivi za to jer su bez pardona mogli postati godisnjaci prosle godine a pogotovo ranije.
    Ove fore sa najbrzim prstom samo povecavaju frustraciju nes(p)retnika.
    Ali da, slazem se s tobom da je cijena godisnjih ocito preniska.
  • NitkoBitan
    37.7k
    Ali da, slazem se s tobom da je cijena godisnjih ocito preniska.Neron53

Vecina ljudi moze priustit godisnju pa je cijena ocito preniska jel, najbolje da se krenemo zaduzivat za kupnju :sweat:
  • Neron53
    2.6k
    Jebiga...ja smatram da si svi mogu priustiti i 10 ili 20 posto vise cijene. Godisnja se po meni ne uzima samo radi isplativosti. Ima nesto i u vjernosti klubu, financijskoj injekciji, uz dakako svojevrsnoj komociji koju ona pruza.
  • tp1997
    2.9k
    ja smatram da si svi mogu priustiti i 10 ili 20 posto vise cijene.Neron53

Krivo smatraš.
  • Mr Blue
    4.9k
    Mislim da kolege forumaši ciljaju na to da potražnja često uvjetuje cijenu, a u ovom slučaju cijena je puno manja nego što je realna potražnja.

I slažem se s tim, ali kad bi se podignula cijena godišnje ulaznice mislim da bi se trebala podignuti i cijena pojedinačne ulaznice kako bi godišnja ulaznica ipak bila isplativa, a što bi vrlo vjerojatno bio jako nepopularan potez.

Zanimalo me pa evo računice za sjevernu tribinu.

S godišnjom sada imamo ulaz na 18 domaćih ligaških utakmica. 4 utakmice su po pojedinačnoj cijeni od 10€, a 14 utakmica po cijeni od 7€. Ukupno je to 138€.

Kup ne znamo koliko utakmica igramo kod kuće, ali ajmo dati neku najskuplju opciju, igrat ćemo sve četiri utakmice kod kuće i jedna od njih će biti protiv Hajduka ili Rijeke. To je 31€ za Kup, što diže ukupnu cijenu pojedinačnih ulaznica na 169€.

Europa je isto enigma, ali ajmo opet po najskupljoj varijanti. Cijena ulaznice posljednje kvalifikacijske utakmice protiv Qarabaga iznosila je 20€ za sjever pa ajmo staviti za ove tri kvalifikacijske istu cijenu. To je do skupine 60€, odnosno 229€ ukupno.

Posljednja utakmica u ligaškoj fazi Lige prvaka nam je bila protiv Milana, ulaznica je iznosila 30€ za sjever, a igrat ćemo opet, nadam se, četiri domaće utakmice, to je 120€, odnosno 349€ za sve što je uključeno u ovosezonsku godišnju ulaznicu.

Napomena još jednom kako je ovo najskuplja varijanta s najviše domaćih utakmica, tako da realna cijena će vjerojatno biti nešto niža, prvenstveno zbog Kupa. Može se dogoditi i da ćemo igrati Europa ligu, a tamo je cijena ulaznice za domaće utakmice bila 20€, što bi još malo smanjilo ukupan trošak.

Ove sezone smo platili 195€ za godišnju ulaznicu za sjever, što je daleko od najgore varijante s 349€ ili realnije koja se vrti oko 300€.

Nepopularno mišljenje i računica koja pobija moju prvotnu tezu: Postoji prostor za povećanje cijene godišnje ulaznice i po postojećim cijenama pojedinačne ulaznice.
  • fakin
    5.3k
    Jebiga...ja smatram da si svi mogu priustiti i 10 ili 20 posto vise cijene. Godisnja se po meni ne uzima samo radi isplativosti. Ima nesto i u vjernosti klubu, financijskoj injekciji, uz dakako svojevrsnoj komociji koju ona pruza.Neron53

Pa slazem se, nije mala cifra koju klub dobije od godisnjih.
    Ako cemo uzeti lanjske brojke, 2900 sjever, 2200 zapad, to znaci da smo u ovih tjedan dana prodaje godisnjih klubu doveli oko 1,4 mil eura. To je pola transfera Livakovica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.