• Borovljanin
    899
    Našao na OneFootball.

Leeds najjeftinija sezonska karta je 510 funti, iliti 600 eura. Nisu izborili Europu.
  • fakin
    6.8k
    The median full-time gross salary in the UK is about £39,039, resulting in a net take-home pay of approximately £2,600 per month

to ti je oko 3 tisuće eura

a razlika je kad igraš protiv rudeša, gorice i istre ili protiv arsenala, citya, uniteda i liverpoola.
  • Droljo
    32.3k
    Kakve plaće imaju englezi?
  • Hnlovac
    8.1k
    Općenito smo kao država skupi kod mnogih usluga u odnosu na plaće

Gorica traži 20 eura za nas u HNLu, Tovari traže 50 eura za 1. Kolo , kebabi su nam po 7 eura, pive 3 ipo, ulaznixe za kino po 12 eura...
  • Benedikt
    357
    Dinamo je u 2025. uprihodio 1.29M eura isključivo od godišnjih ulaznica, pretpostavljam da je ovogodišnji cilj barem 1.5M
  • fakin
    6.8k
    3 i pol eura možda u kafićima, na događajima nažalost ni blizu. thompson 8 eur, u areni su obično 6-8 eur, kod nas na tribini 5,5

s obzirom na sve stvarno Dinamove godišnje nisu skupe. pogotovo za Sjever.
  • Droljo
    32.3k
    kebabi su nam po 7 eura, pive 3 ipo — Hnlovac

Platio sam pivu u gostionici na plaži 6 eura ali isto tako sam u Tommyja uzeo žuju limenku 0.5 za euro...
  • Hnlovac
    8.1k
    vridilo se rodit
  • duksy
    806
    Ja sam sad na svjetskom plaćao pivu 21 dolar na stadionu.
    Idem sa smješkom na more, ne pogađa me više ništa.
  • ksapi
    9.1k

5.5e na tribini? kojoj tribini? jesi ti siguran da ideš na dinamove tekme, a ne nekog drugog kluba?
  • fakin
    6.8k
    gledao sam maloprije i vidim na kartici svaki put u plavom korneru mi je skidalo 5,5 eur za pivu

toliko sam ja plaćao na Dinamovom Sjeveru. ako si ti negdje plaćao manje slobodno podijeli s nama tu informaciju.
  • ksapi
    9.1k

Ako si svaki put plaćaš čašu, možda. A pošto si vratio sve žetone, to je onda 4.5e. Ako imaš godišnju i koristiš popust na nju - i manje od toga. Iako ja mislim da je piva prošle sezone bila 5e, ako imaš čašu 4e, ako uzmeš popust s godišnje 3.60e - dakle 35% manje nego si ti napisao.
  • Mikina lijeva kopačka
    961
    Sa zetonom je 4,5 eur, s godisnjom nekih 4,10 ak se ne varam
  • fakin
    6.8k
    zar postoji više popust s godišnjom? meni su jesenas rekli na plavom korneru da više nema popusta i nisam uopće ni davao godišnju cijelu sezonu.

5,5 je prva piva., nakon toga ako vratiš čašu je 4,5
  • NitkoBitan
    39.9k
    5,5 je prva piva., nakon toga ako vratiš čašu je 4,5 — fakin

Bravo, sam si rjesio svoju zagonetku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.