• Papastrumf
    23.5k

Mislim da to uopce nije upitno :grin:
  • Sajla
    21.8k
    a ne kao do sad raspali stadion iz pedesetih s kentaurima starima 25 godina.fakin

ali jel' ti stvarno ne kužiš koliko si kontradiktoran ili baš zazivaš ban zbog trolanja? prije par minuta ti je raspali stadion s prastarim kentaurima bio savršen i svaki dolazak je zabilježen u aplikaciji, sad više ne valja? ajde više sjaši, naporan si. za trivijalne sitnice mjesecima gnjaviš i tražiš nečiju odgovornost, sad si ničim izazvan stao u obranu nečega kaj nije ni instalirano. točno mi dođe da ti poželim da baš tebi i jedino tebi praćenje dolazaka funkcionira kao i tvoje iskustvo s webshopom. jer meni je sve dobro, nikad nikakvog problema i siguran sam da je webshop savršen, a da je problem u tebi. i nema nikakve potrebe za bilo kakvom promjenom, sve će svima s webshopom savršeno funkcionirati i u to sam uvjeren duplo više nego što ti vjeruješ u ispravno praćenje dolaznosti na Kranjči. hoćemo se tak razgovarat?
  • Mr Anderson
    20.4k
    Lani je bilo Sjever 2900, Zapad 2200. Koliko je prodano ove sezone po tribinama?fakin

Čekaj, jesi ti ograničen ili koji kurac? Ili zajebavaš sve redom?
  • Mr Anderson
    20.4k
    S druge strane mislim da se daje predug period za elipu koja je imala godisnje da obnove pretplatu/zamijene mjesto i da onda ostane premalo ulaznica za nas koji nismo bili godisnjaci.StjepanZG

A ne znam, pročitao sam na FB, neki tetak se ljuti jer ga klub nije obavijestio da produži godišnju pa je ostao bez nje. Trebao ga je netko nazvati, poslati mu mail, telegram, goluba pismonošu da on stigne produžiti godišnju.
  • StjepanZG
    21

Bitno je to da neki poput mene koji su isli na 80% domacih utakmica su ostali bez godisnje a s druge strane godisnjaci koji nisu bili na vecinu utakmica su uredno mogli produljiti godisnju.

Mislim da ce se vecina sloziti da to nije fer i da je vec prosle a i ove sezone to trebalo rijesiti i da se ne moze produljiti clanstvo ako nemas odredeni postotak dolazaka.

Ekipa koja dolazi na tekme redovito bi onda bila u mogucnosti kupiti godisnju ulaznicu a ovako nije mogla. Uzasno me frustrira ta situacija jer sam se veselio da cu danas kupiti godisnju i izvisio sam kao i kolega i masu drugih.
  • Mr Anderson
    20.4k
    Mislim da ce se vecina sloziti da to nije fer i da je vec prosle a i ove sezone to trebalo rijesiti i da se ne moze produljiti clanstvo ako nemas odredeni postotak dolazaka.StjepanZG

Rečeno je već nekoliko puta da to tehnički nije bilo moguće pratiti na Maksimiru, u Kranjčevićevoj bi to trebalo funkcionirati. To je dosta osjetljiva tema i ne može se gledati crno-bijelo. Ja npr uzimam godišnju od 2018. i po sezoni imam oko 90% dolazaka, ove sezone nisam bio samo na zadnjoj utakmici. Mogu se u sljedećoj sezoni dogoditi neke nepredviđene okolnosti, viša sila radi kojih ne možeš na utakmice, ne meni nego bilo kome i sad da netko takav ostane bez godišnje u korist nekog ko ti koji je nikad nije uzimao godišnju. To onda pogotovo nije fer.
  • Mikato01
    125
    Jasno je da ima svakakvih situacija, ali tu se sad cvili i cendra kao da se zadnjih 20 godina nemre kupit godišnja. Prije par godina je mogel kupit ko je htel, produživat, lepo bi danas imali. A ne sad "ja idem na preko 80%, a ljudi nejdu". Svi koji baš zagriženi i redovni i tu su neko vrijeme imaju godišnju bez beda, ostali jebiga, bute malo čekali.
  • StjepanZG
    21

Razumijem i slazem se s tobom ali garantiram da ima masu njih sa godisnjim ulaznicama koji stalno ili vecinu vremena ne dolaze na utakmice osim onih velikih utakmica.

I to ne jednu sezonu nego tko zna koliko. Naravno da u ovakvom slucaju koji si opisao je neopravdano da se ukine mogucnost kupovine godisnje ulaznice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.