• KtcGoat
    6.9k
    Jedna od jacih stvari Bilicevog imenovanja je rat na drustvenim mrezama izmedju ljudi koji Bilica nazivaju jugoslavenom, dok su s druge strane oni koji govore da je Bilic pravi Hrvat i katolik.
    Jedan lik je napisao kako je Bilic postavljen od Zajeca i Bobana da i on bude sluga sekte Muzemo
    Urlam :rofl:
    Ali da to su ljudi koji se ne razumiju previse u nogomet, nego sve gledaju kroz to tko je koliki Hrvat ili vjernik, Dalic je najvise kriv za to.
  • Doktor Kunić
    6.9k
    slažem se. I općenito mi ide na živce ovo vezanje vjere uz mundijale. Molitve i slično. Pa evo i Portugal se moli, i velika većina se moli i šta će Bog reć okej neću njima pomoći nego ću Hrvatskoj. Joj daj molim vas ajmo se baviti nogometom i raditi posao za koji ste plaćeni, a molitve možete ostaviti za svlačionicu. Sad naši naglašavaju vjeru i molitve a to što primamo gol iz svakog kornera je najmanji problem. To je ono zbog čega se između ostalog i Dalića kritiziralo.

I da, na društvenim mrežama je Bilić yugo i nevjernik(ne znam po čemu samo) i trebalo se postaviti domoljuba i trenera sa velikim i dokazanim iskustvom Štimca. Pa kao da idemo u politiku a ne u nogomet. Nevjerojatno u koje sfere je ovo sve otišlo. A najveći vjernici i domoljubi zapitajte se koga i šta predstavljate jer očito imate osobni problem s nekim ili s nečim.
  • M94
    2.8k
    I umjesto da Corluka leti zbog kriminalne igre kod prekida on ostaje u stozeru, svasta.
  • hardek
    11.2k
    I umjesto da Corluka leti zbog kriminalne igre kod prekida on ostaje u stozeru, svasta.M94

Mislim možda čovjeku samo ne leži taj opis posla, zadužen je on sigurno za više stvari od samih prekida.
    Veći problem će bit ako on nastavi bit zadužen za prekide i nakon ovog prvenstva
  • Facke
    8.5k
    Mene nije jasne cemu sad taj index ili taj novinar mora odma srati po Bilicu? On je top trener. Jake dober posel delal gde god da je bil. Te koj se pise da nije trofeja osvojil, pa pogledatje koga je treneral pa ti pogotove v Engleske osvoji neke stim ekipama. Ja osobne smatram da je Bilic dober izbor i da bu dober ozbornik. Iste je ljudina same takva.
  • Noel
    22.6k
    U stožeru će tako biti pomoćni trener Danilo Butorović, pomoćni trener Dean Računica i Vatroslav Mihačić trener vratara. Uz njih će ostati i Vedran Ćorluka.KtcGoat

Nova family, familija... porodica.. pardon obitelj. Ovo mi ne zgleda obećavajuće, ovak je mogao stavit u stožer i Tihanu naštrebala sam nogomet napamet i predajem na fakultetu Nemčić i Zvonimira Deranju.
  • Zagi
    18.6k
    Presvetli ima i drugih riječi u rječniku osim sranja.
  • Kumerle
    3.2k
    Dalić je govorio da analitičar odradio sve pripreme oko prekida te da su uigravali s Ćorlukom, ali da je na utakmicama bilo sve suprotno. Ne znam koliko je tu Čarli krivac onda...
  • ElDorado
    12.7k
    Ajd da pricekamo koga ce Bilic uzeti. Ali uvijek je radio neki balans i nije repka klub.
    Inace kod nas je sve jebena politika, ideologija i crno bijelo. A to je zato jer je intimno postalo javno, mjeri se domoljublje, religijsko i politicko opredjeljenje itd itd. A upravo otisli itekako je zasluzan za to sranje. Samo obrce tezu da nekog smeta njegovo opredjeljenje. Ne dragi nekog smeta sto to postavljas kao neki javni standard i mjerilo hrvatstva. A ljudima je dosta tih podjela.
  • Alack Sinner
    43

U pravu si. Meni je nekako ostalo u glavi da je taj kratki period prvi golman bio Runje.
  • The Undertaker
    10k
    Štimac je krenuo u kampanju za izbornika čim je preuzeo Zrinjski. One domoljubne priče su bile za hrvatsku javnost. Baš prozirno. Vjerovatno su i ove priče oko Bilića iz iste kuhinje.
    Bio je kod nas na proslavi naslova. Ne bi me čudilo da je tražio podršku Dinama za izborničko mjesto.
  • Alack Sinner
    43

Znao sam naletjeti, ne puno, ali... Mislim da su i dečki s Tribine, posebno Miho, gurali Pletikosu, doduše nisam siguran da je bio predirektan, ali je onako u rukavicama. Opet, i to je bilo prije ovog turnira i Livakovićeva branjenja na njemu.
  • Droljo
    30.4k

Jbte koliko sam ja van svih tih dvorskih igrica... Za tri života ne bi povezao ovako nešto. Baš sam naivan.
  • Jos-Optimus
    12.3k
    Nisu stari, na tribini su neki dan, čak prije ovog SP-a jednoglasni proglasili Livija najboljim u povijesti. Mislim, ok, vjerovatno ima klauna po netu i medijima, ali ima ih sve više svugdje, nažalost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.