• db-izbjeglica
    21k
    A kritiziralo ga se cijelo prvenstvo, ti si pisao "šta ako se dogodi da budemo sad recimo u prekidima super?", pa eto, nismo bili super i sad kad ekipa nakon ovakve grozomorne predstave piše da ne žele Čorluku ti pišeš "ha hoćemo vječno sad ćorluku zajebavati???"

A možda da priznaš da, koliko god nam on bio drag, nije stručan za dio posla koji bi trebao raditi?
    Paggini

možda nije, ali to se sigurno neće dijagnosticirati zbog 4 utakmice.
    jer ono, nisam primjetio da je reprezentacija prije imala drastičan problem sa tim segmentom igre.

možda ispadne loše, grozno...ali treba vidjeti jel to pravilo ili iznimka, koja se može dogoditi zbog 100 razloga.
  • Glacies
    1
    Zar nije bilo price da je Corlukino trenersko znanje dosta cijenjeno? Mozda su mu jednostavno dodijeljeni pogresni zadatci
  • Droljo
    29.3k
    Postoji i neki čeh, škot, nizozemac koji bi mogao biti dobar trener (specijalist) za prekide. Ne mora biti nužno čorluka, mandžo, vlado petrović...
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    Čitam ovih par dana par novinara, koje bih rekao da su hrvatski nastrojeni, za razliku od indexa, slobodne, 24 sata. Npr Marin Vlahović, Ivica Granic,Itd.

Iskreno ja koji sam desno orjentiran i dijelim sve one stavove koje je Dalic zagovarao ( mislim da je i u tome fejker da se ne drži pola toga sta priča, ali ajde to sto bar propagira slažem se) ne znam sta bih rekao vise na te naše novinare, komentatore po portalima, itd. koji pišu nebuloze kako je Dalic svjetski trener, kako je prisiljen bio otic jer je on domoljub, vjernik, častan čovjek.
    Sad su počeli udarati i po Slavenu Biliću da je jugoslaven, da je smjesan trener, da je ništa napravio u karijeri, da je to veliki pad ako on dođe na klupu nakon Dalica.

Znaci stvarno nenormalno nešto i živcira me ta mantra da ako gledaš nogomet kritički i kažeš neku kritiku na račun Dalica, kažeš da je Bilić bolji trener, ti si antiHrvat, smeta ti Dalic zbog njegovih vrijednosti, Itd.

Pa jebemu, valjda mogu biti i vjernik i Hrvat, a reci neku kritiku sa sportske strane za Dalica. Kad dirneš u njega kao da si dirnuo u Papu. I to je možda i najodvratnija stvar koju je on napravio u svom mandatu, s toliko patetičnih izjava i svega je napravio da se njega ne smije nimalo propitkivati jer automatski ako kažeš da čovjek nešto ne radi dobro ti si Jugoslaven. Zbog tog narativa koji je on debelo gurnuo u naš puk, mi ljudi konzervativnijih i katoličkih uvjerenja i ispadamo budale, teoretičari zavjere, itd.

Čovjek treba živjeti svoje vrijednosti i ne stidjeti ih se, ali kad se počne skrivati iza tih vrijednosti i raditi patnika od sebe na svaku kritiku to je već sramota.
    I zato mi je ipak na kraju krajeva bez obzira na odlične njegove rezultate jako drago sto je otišao
  • KtcGoat
    6.7k
    Jedna od jacih stvari Bilicevog imenovanja je rat na drustvenim mrezama izmedju ljudi koji Bilica nazivaju jugoslavenom, dok su s druge strane oni koji govore da je Bilic pravi Hrvat i katolik.
    Jedan lik je napisao kako je Bilic postavljen od Zajeca i Bobana da i on bude sluga sekte Muzemo
    Urlam :rofl:
    Ali da to su ljudi koji se ne razumiju previse u nogomet, nego sve gledaju kroz to tko je koliki Hrvat ili vjernik, Dalic je najvise kriv za to.
  • Doktor Kunić
    6.8k
    slažem se. I općenito mi ide na živce ovo vezanje vjere uz mundijale. Molitve i slično. Pa evo i Portugal se moli, i velika većina se moli i šta će Bog reć okej neću njima pomoći nego ću Hrvatskoj. Joj daj molim vas ajmo se baviti nogometom i raditi posao za koji ste plaćeni, a molitve možete ostaviti za svlačionicu. Sad naši naglašavaju vjeru i molitve a to što primamo gol iz svakog kornera je najmanji problem. To je ono zbog čega se između ostalog i Dalića kritiziralo.

I da, na društvenim mrežama je Bilić yugo i nevjernik(ne znam po čemu samo) i trebalo se postaviti domoljuba i trenera sa velikim i dokazanim iskustvom Štimca. Pa kao da idemo u politiku a ne u nogomet. Nevjerojatno u koje sfere je ovo sve otišlo. A najveći vjernici i domoljubi zapitajte se koga i šta predstavljate jer očito imate osobni problem s nekim ili s nečim.
  • M94
    2.7k
    I umjesto da Corluka leti zbog kriminalne igre kod prekida on ostaje u stozeru, svasta.
  • hardek
    10.8k
    I umjesto da Corluka leti zbog kriminalne igre kod prekida on ostaje u stozeru, svasta.M94

Mislim možda čovjeku samo ne leži taj opis posla, zadužen je on sigurno za više stvari od samih prekida.
    Veći problem će bit ako on nastavi bit zadužen za prekide i nakon ovog prvenstva
  • Facke
    8.4k
    Mene nije jasne cemu sad taj index ili taj novinar mora odma srati po Bilicu? On je top trener. Jake dober posel delal gde god da je bil. Te koj se pise da nije trofeja osvojil, pa pogledatje koga je treneral pa ti pogotove v Engleske osvoji neke stim ekipama. Ja osobne smatram da je Bilic dober izbor i da bu dober ozbornik. Iste je ljudina same takva.
  • Noel
    22.1k
    U stožeru će tako biti pomoćni trener Danilo Butorović, pomoćni trener Dean Računica i Vatroslav Mihačić trener vratara. Uz njih će ostati i Vedran Ćorluka.KtcGoat

Nova family, familija... porodica.. pardon obitelj. Ovo mi ne zgleda obećavajuće, ovak je mogao stavit u stožer i Tihanu naštrebala sam nogomet napamet i predajem na fakultetu Nemčić i Zvonimira Deranju.
  • Zagi
    18.1k
    Presvetli ima i drugih riječi u rječniku osim sranja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.