• Thor
    2.9k
    Ne zelim Slavena Bilica za izbornika!
  • Haza
    12.3k
    Ne dolazi, nego dolazi Ivica Olić.
    HNS je već prije mjesec i nesto iskomunicirao s Olićem i ponudio mu izborničku poziciju te su tako kontaktirali Šafarića da žele da zamjeni Olića u U21 reprezentaciji.

Nadam se i ja Biliću ali bojim se da su šanse minimalne, jedino da Olić sad nakon svega viđenog odluči da nije još spreman
    FazeN

Bez ljutnje, ali informacije su ti na temu izbornika teški promašaj. Da si iole blizak HNS-u znao bi da je Slaven Bilić kandidat već godinu dana (o tome sam i pisao prije godinu dana), sve je usmeno dogovoreno još prošle godine, a on je jedini ozbiljni kandidat i s njim su još prošli tjedan sve detalje Kustići i Mišković dogovorili, i to u vrijeme kad si euforično spominjao Olića.
    Tko god ti priča priče, od koga god si čuo priču na temu HNS i izbornik, fulana je cijela poanta.
    Napisao si da su šanse za dolazak Bilića minimalne u trenutku kad je on usmeno sve dogovorio, i samo se čekala potvrda Dalića da odlazi.
    Fulao si 100 posto i za Jagušića kad si rekao da je gotov na zimu, u trenutku kad nije bio ni blizu dogovora.
    Bolje bi ti bilo da se ogradiš, čuo sam, rekli su mi, nego da komentiraš kao da su ti izvori Boban i Kustić, na kraju sam sebi pucaš u nogu.
    Za Livakovića pišeš da je gotovo, a nije ništa gotovo još.
    P.s. nije problem krivo saznati nešto, nego je problem tvoj narativ gdje tvrdiš jedno, a nemaš niti najmanju ogradu da nije gotovo.
  • Droljo
    29.3k
    Inajders war VII
    Here we go!
  • ZG plavi 01
    448
    da nije stavio ozlijedjenog golmana da brani, mozda bismo i uzeli zlato.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    pa dobro, evo ja nisam insider, ali 100% znam da je Ivici bilo ponuđeno
  • Haza
    12.3k
    ali 100% znam da je Ivici bilo ponuđenoJos-Optimus

Ne nudi se dvije osobe odjednom, njega je predložio Dalić, s Bilićem se jedino pregovaralo, i sve dogovorilo. I to je priča stara godinu dana, prošli tjedan samo sve formalizirano.
    Nikad, ali nikad, pogotovo ne prošli tjedan, Bilić nije bio na minimalnim šansama. Toliko od mene.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    kibidabi
    Bitno je da je bolji izbor prevladao
  • ElDorado
    12.3k
    Ponavljam Matteoni je to rekao jučer. Da je Bilić pristao prije šest mjeseci.
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    Pa jel Bilić sigurno novi izbornik? Kakav Olić jbt
  • Common Sense
    1.4k
    Do mene je došla informacija da je u petak predstavljanje novog izbornika.
  • Ludovic IX
    12k
    Jel znate vi insajderi možda i brojeve od eurojackpota u petak?
  • jp23
    4.2k
    Znat ce u petak, pa ce reći da nisu mogli ranije javiti
  • KtcGoat
    6.7k
    Olić:“Trenutačno mi je jedino u fokusu mlada reprezentacija i ne razmišljam ni o čemu drugome. Veliko mi je zadovoljstvo raditi s ovom generacijom mladih, ali vrhunskih igrača. Pred nama je velik posao, odnosno želja zaključiti kvalifikacije i plasirati se na Europsko prvenstvo.”
  • Ludovic IX
    12k
    Poljoprivrednici bi trebali zvat dinamo u goste. Kad dinamo igra, kiša pada ljeti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.