• Thor
    4.4k
    Ne zelim Slavena Bilica za izbornika!
  • Haza
    12.3k
    Ne dolazi, nego dolazi Ivica Olić.
    HNS je već prije mjesec i nesto iskomunicirao s Olićem i ponudio mu izborničku poziciju te su tako kontaktirali Šafarića da žele da zamjeni Olića u U21 reprezentaciji.

Nadam se i ja Biliću ali bojim se da su šanse minimalne, jedino da Olić sad nakon svega viđenog odluči da nije još spreman
    — FazeN

Bez ljutnje, ali informacije su ti na temu izbornika teški promašaj. Da si iole blizak HNS-u znao bi da je Slaven Bilić kandidat već godinu dana (o tome sam i pisao prije godinu dana), sve je usmeno dogovoreno još prošle godine, a on je jedini ozbiljni kandidat i s njim su još prošli tjedan sve detalje Kustići i Mišković dogovorili, i to u vrijeme kad si euforično spominjao Olića.
    Tko god ti priča priče, od koga god si čuo priču na temu HNS i izbornik, fulana je cijela poanta.
    Napisao si da su šanse za dolazak Bilića minimalne u trenutku kad je on usmeno sve dogovorio, i samo se čekala potvrda Dalića da odlazi.
    Fulao si 100 posto i za Jagušića kad si rekao da je gotov na zimu, u trenutku kad nije bio ni blizu dogovora.
    Bolje bi ti bilo da se ogradiš, čuo sam, rekli su mi, nego da komentiraš kao da su ti izvori Boban i Kustić, na kraju sam sebi pucaš u nogu.
    Za Livakovića pišeš da je gotovo, a nije ništa gotovo još.
    P.s. nije problem krivo saznati nešto, nego je problem tvoj narativ gdje tvrdiš jedno, a nemaš niti najmanju ogradu da nije gotovo.
  • Droljo
    32.3k
    Inajders war VII
    Here we go!
  • ZG plavi 01
    643
    da nije stavio ozlijedjenog golmana da brani, mozda bismo i uzeli zlato.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    pa dobro, evo ja nisam insider, ali 100% znam da je Ivici bilo ponuđeno
  • Haza
    12.3k
    ali 100% znam da je Ivici bilo ponuđeno — Jos-Optimus

Ne nudi se dvije osobe odjednom, njega je predložio Dalić, s Bilićem se jedino pregovaralo, i sve dogovorilo. I to je priča stara godinu dana, prošli tjedan samo sve formalizirano.
    Nikad, ali nikad, pogotovo ne prošli tjedan, Bilić nije bio na minimalnim šansama. Toliko od mene.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    kibidabi
    Bitno je da je bolji izbor prevladao
  • ElDorado
    15.4k
    Ponavljam Matteoni je to rekao jučer. Da je Bilić pristao prije šest mjeseci.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Pa jel Bilić sigurno novi izbornik? Kakav Olić jbt
  • Common Sense
    1.6k
    Do mene je došla informacija da je u petak predstavljanje novog izbornika.
  • Ludovic IX
    12.8k
    Jel znate vi insajderi možda i brojeve od eurojackpota u petak?
  • jp23
    4.8k
    Znat ce u petak, pa ce reći da nisu mogli ranije javiti
  • KtcGoat
    7.9k
    Olić:“Trenutačno mi je jedino u fokusu mlada reprezentacija i ne razmišljam ni o čemu drugome. Veliko mi je zadovoljstvo raditi s ovom generacijom mladih, ali vrhunskih igrača. Pred nama je velik posao, odnosno želja zaključiti kvalifikacije i plasirati se na Europsko prvenstvo.”
  • Ludovic IX
    12.8k
    Poljoprivrednici bi trebali zvat dinamo u goste. Kad dinamo igra, kiša pada ljeti
  • DerHerrKool
    1.9k

To ti je tak kad imaš tri teme otvorene :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.