• emilperska
    17.1k
    Bjelica bi se na drugom kiksu popičkarao sa svima, a na prvenstvu bi udario šamarčinu nekom Yamalu kad bi zadržavao loptu pored njega.

Svaka njemu čast, u teoriji je idealan izbornik. Dovoljno velik populist da se zna prodati, dovoljno velik frajer da zadobije povjerenje igrača, dovoljno dobar taktičar da zna funkcionirati na turnirima na ispadanje, posebno jer je tamo minimiziranje mana posebno važno.

Ali on meni djeluje toliko ljuto i razočarano da mu trebaju hodočašće-dva u Tibet da pročisti glavu i onda opet postane ozbiljan trener.
    Zambatine škude

Da.. ja sam ovdje vjerojatno najveći fan Bjelice. Mislim da su ga 2 nepravedna i neopravdana odlaska iz Dinama slomila, a na to se nadovezao iscrpljujući dvogodišnji mandat u Osijeku gdje se boksao svime i svačime. Malo mu je falilo do tog naslova, ali naletio je te 2021. na vjv najjaci Dinamo u povijesti.

U svakom slucaju zelim mu da uskoro pronađe neki svoj zen i da krene vojnički gazit gdje god da ode (dokle god ne igra s nama hehe). Sad ima vec godinu i 6 mj pauze sto je opcenito puno, a za njega pogotovo. To sve ide u prilog da je nakon vafla vjv dozivio burn out.
  • Ljubo
    1.1k
    zamišljam kako nakon poraza u kamere urla kakva je FIFA korporacija i da će suci kruha gladni ostati.
  • Glacies
    1
    Dalicu hvala na svemu i idemo dalje. S obzirom da se nadam da ce novi izbornik planski raditi ciklus za EP i odma pocet stvarati momcad za to prvenstvo, kako mislite da bi mogo izgledati kadar 2028?

Bit ce naravno eventualnih ozlijeda, netko ce past u formi, otic u pogresan klub, netko novi ce mozda iskociti ali neka generalna ideja.
  • Nolifer
    15.4k
    ako razumiješ nogomet onda ti nema potrebe objašnjavati zašto je Bilić 100x puta bolji izbornik nego bi to bio Bjelica. Ako ne razumiješ nogomet onda mi se neda trošiti vrijeme i objasnit nešto sto ionako nećeš shvatiti.Ljubo

Znači, tvoj jedini argument je da nemaš argument? Bilić ima karizmu i sjajan mandat na Euru 2008., ali Bjelica je taktički majstor za sustav i disciplinu , to smo vidjeli u primjeru, kad je bio u prvom mandatu u Dinamu, što je dokazao povijesnim rezultatima u Europi.

Ali da po tebi ako se ne slažemo pojma nemam onda o nogometu, tak da ne moramo trošiti stranice i vrijeme ko je bolji...
  • Masto
    1.7k
    treba vidjet tko više nece igrat u repki, 2028 je daleko jos moze se situacija brzo promjenit
  • Ljubo
    1.1k
    argumenata imam i previše, ali ih nema smisla obrazlagati kada ti svoj kult ličnosti prema Bjelici promijeniti nećeš.
  • Nolifer
    15.4k

Zašto bi svi trebali jednako misliti i biti u nekom jednoumlju?
  • Mr Anderson
    20.3k
    Mi jesmo za demokraciju, ali ne da svatko priča što hoće.:lol:
  • Ljubo
    1.1k
    ne moramo svi misliti jednako, ali poanta rasprave je da ti netko proba promijeniti mišljenje. U startu sam ti rekao da mi se neda raspravljati jer će svatko ostati pri svome mišljenju. Ja smatram da je Bjelica klaun od trenera i osim Dinama i Austrije Beč nema rezultata. Slaven Bilić je osim repke u prvom mandatu nogometno znanje dokazivao u premier ligi. Ako ti to nisu dovoljno argumenti ne znam sto je.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    ima netko link za tekmu u19 repke?
  • Droljo
    29.3k

Imaš na http://Uefa.tv

Španjolci će nas izraketirat..
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    vidis nisam se uopce sjetio da bi tamo mogao bit prijenos, hvala puno
  • Nolifer
    15.4k
    ne moramo svi misliti jednako, ali poanta rasprave je da ti netko proba promijeniti mišljenje. U startu sam ti rekao da mi se neda raspravljati jer će svatko ostati pri svome mišljenju. Ja smatram da je Bjelica klaun od trenera i osim Dinama i Austrije Beč nema rezultata. Slaven Bilić je osim repke u prvom mandatu nogometno znanje dokazivao u premier ligi. Ako ti to nisu dovoljno argumenti ne znam sto je.Ljubo

Onda ne moram mjenjati mišljenje, jer slažemo se da se ne slažemo i to je neka poanta.

Bjelicu možeš voljeti ili ne, ali rezultate mu je teško osporiti.

U Dinamu je osvojio trofeje, igrao zapaženu Europu i ostavio momčad s jasnim identitetom.

Malo je hrvatskih trenera koji su u zadnjih desetak godina napravili toliko konkretnih stvari na klupskoj razini.

Kritike su normalne, ali reći da nije trener i da je klaun je jednostavno zanemarivanje činjenica.

A ti idalje po svom...
  • ElDorado
    12.2k
    Ovi nasi kraj spanjolaca zgledaju ko hodajuci panjevi
  • Ljubo
    1.1k
    osim Dinama taj covijek nema neke rezultate i karijeru. Klaun je jer ga ne mogu smisliti radi svega sto je govorio dok je bio u Osijeku, a i radi otpremnina kojih se nauzimao, skuplja ih ko pokemone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.