• Masto
    1.9k
    treba vidjet tko više nece igrat u repki, 2028 je daleko jos moze se situacija brzo promjenit
  • Ljubo
    1.3k
    argumenata imam i previše, ali ih nema smisla obrazlagati kada ti svoj kult ličnosti prema Bjelici promijeniti nećeš.
  • Nolifer
    15.6k

Zašto bi svi trebali jednako misliti i biti u nekom jednoumlju?
  • Mr Anderson
    21k
    Mi jesmo za demokraciju, ali ne da svatko priča što hoće.:lol:
  • Ljubo
    1.3k
    ne moramo svi misliti jednako, ali poanta rasprave je da ti netko proba promijeniti mišljenje. U startu sam ti rekao da mi se neda raspravljati jer će svatko ostati pri svome mišljenju. Ja smatram da je Bjelica klaun od trenera i osim Dinama i Austrije Beč nema rezultata. Slaven Bilić je osim repke u prvom mandatu nogometno znanje dokazivao u premier ligi. Ako ti to nisu dovoljno argumenti ne znam sto je.
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    ima netko link za tekmu u19 repke?
  • Droljo
    30.4k

Imaš na http://Uefa.tv

Španjolci će nas izraketirat..
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    vidis nisam se uopce sjetio da bi tamo mogao bit prijenos, hvala puno
  • Nolifer
    15.6k
    ne moramo svi misliti jednako, ali poanta rasprave je da ti netko proba promijeniti mišljenje. U startu sam ti rekao da mi se neda raspravljati jer će svatko ostati pri svome mišljenju. Ja smatram da je Bjelica klaun od trenera i osim Dinama i Austrije Beč nema rezultata. Slaven Bilić je osim repke u prvom mandatu nogometno znanje dokazivao u premier ligi. Ako ti to nisu dovoljno argumenti ne znam sto je.Ljubo

Onda ne moram mjenjati mišljenje, jer slažemo se da se ne slažemo i to je neka poanta.

Bjelicu možeš voljeti ili ne, ali rezultate mu je teško osporiti.

U Dinamu je osvojio trofeje, igrao zapaženu Europu i ostavio momčad s jasnim identitetom.

Malo je hrvatskih trenera koji su u zadnjih desetak godina napravili toliko konkretnih stvari na klupskoj razini.

Kritike su normalne, ali reći da nije trener i da je klaun je jednostavno zanemarivanje činjenica.

A ti idalje po svom...
  • ElDorado
    12.7k
    Ovi nasi kraj spanjolaca zgledaju ko hodajuci panjevi
  • Ljubo
    1.3k
    osim Dinama taj covijek nema neke rezultate i karijeru. Klaun je jer ga ne mogu smisliti radi svega sto je govorio dok je bio u Osijeku, a i radi otpremnina kojih se nauzimao, skuplja ih ko pokemone.
  • Nolifer
    15.6k

Kad netko nema argumente o nogometu, krene pričati o otpremninama i karakteru. Otpremnine ne osvajaju trofeje niti vode momčad.

Ako želiš dokazati da je loš trener, pričaj o njegovom radu na terenu, a ne o ugovorima koje su klubovi sami potpisali.
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Vaša djeca i unuci će ga s vremenom cijeniti više nego što ste ga vi ikad.

Izborniče Dalić, chapeau!
  • Crusades
    24.9k
    Da ne znam ništa o Daliću, uspješno bi kreirao svoje mišljenje o dotičnom na temelju toga tko ga ovdje "podržava", a tko ima sumnje u njega.

:cool:
  • Ljubo
    1.3k
    kojem radu, nakon Dinama taj čovjek nije ništa osvojio. Pogledaj broj bodova po utakmici u klubovima nakon Dinama. I koliko je trajao tamo. Trebaš li još argumenata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.