• Mr Anderson
    20.3k
    Modrić je možda donio keš, ali se ne sjećaJos-Optimus

Modrić je uzeo keš, doslovno, ali ni toga se ne sjeća.
  • Droljo
    29.2k
    Sjeća se toga dobro. Još je rekao da će vratiti ako treba. Da nije znao...
  • Nogo
    11.8k

Bennacer na liječničkom u Al Shamalu
  • Zoran
    675
    A jbg… ja sam mu se potajno nadao.
    Sada navijam za zamjenu Šunjić vs Mmaee.
    Šunjić mi je super i htio bih ga da i ovi ne žele zamjenu
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Brozovic slobodan igrač 33g, može dat sezonu dvi
  • fakin
    5.3k
    Vec je receno da mu je ove sezone placa bila 25 milijuna eura. I sad da bi on pristao igrati za 600-700 tisuca?

To je kao da vi primate placu 2000 eur i za isti posao pređete u drugu firmu gdje bi radili za 50-60 eura mjesečno.
  • Dzoni
    6.6k
    Taj iz firme s 2000e plaćom nema 10ke milijuna u šteki ako zagusti, za razliku od Brozovića.
    Tu je stvar samo volje
  • mali M
    10.1k
    Vec je receno da mu je ove sezone placa bila 25 milijuna eura. I sad da bi on pristao igrati za 600-700 tisuca?fakin

Tako je pa jeste vi normalni?!?!? Pa nebi imao za crni kruh i garsonijeru...

Opet ćete me uzrujati sa patetikom milijunaša
  • fakin
    5.3k
    99,99% ljudi s parama tako ne razmisljaju. Tako razmisljamo ti i ja koji nemamo para, ali 99% ljudi s parama tako ne razmišlja. Nađe se neki izuzetak, ali broz mi ne djeluje da je on takav
  • vjeko1701
    26.1k
    Nije stvar kome kaj treba. Al on je zaradio nekih 70+ milijuna da bi se tamo zaj*bavao. Ne izgleda mi kao karakter koji bi sad došao ovdje za 700-800k ubijati se na treninzima i utakmicama. Ne znam dal je i koliki navijač, al prije mi izgleda ko netko tko bi se išao besplatno zaj*bavat u Goricu ili tako negdje, ako bi se već vraćao u HNL.
  • Thor
    2.9k
    sigurno bi Broz imal za struju,vodu i plin a i ratu kredita za auto ako nakon 25milja nekoliko godina bi se sad stisnuo na 600 tis. Imal bi i za rundu u birtiji. Ovi s 50,60 eura tesko.
  • fakin
    5.3k
    nije to pitanje jel bi imao novaca, nego motiva. Imao bi on novaca i da igra za 5 mil nakon 25, ali ogromno je pitanje motivacije.
    A on definitivno ne izgleda kao neki tip kojem je motivacija za igrati neka druga osim para
  • Thor
    2.9k
    Gdje ima volje,ima i nacina. Istina. No osnovno je pitanje da li Broz ima volje. Nekak mi se cini da nema opcenito,ne samo za dinamo. Da li zeli igrati nogomet i da li bi dao maksimum,ne znam. Iako mi je jako drag radi karaktera i kao igrac,nisam ziher da je izbor za dinamo. Ako bu mu se dalo igrati, nema mu kraja ali ako ne onda imamo problem. (Ljevaja sindrom u svlacionici) No, malo mi je ova sutnja na info o slobodnim papirima Broza od strane kluba cudna...mozda se ipak nekaj kuha u predsjednikovoj kuhinji. :wink: bumo videli
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Broz bi trebal doći u Dinamo po Beckhamovom PSG modelu: simbolična plaća, sve ide u humanitarne svrhe, a glavnu zaradu mu pokrivaju sponzori.

Realno, ako itko može biti zaštitno lice Supersporta, onda je to Broz. :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.