• Zoran
    688
    Brozu bi najveći motiv bio pokazati Stojkoviću i drugima kako se igra biljar i pikado
  • Ludovic IX
    12k
    Ja sam prilično siguran da je broz kontaktiran od strane bobana da ispita teren i voljni moment. Lani je igrwo redovito u toj penzickoj ligi ali igrao je. A nije da je kod nas intenzitet puno jači (ako i je).

Ako je željan doma a ipak igrwt na visokoj razini, izbor se zna.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    ja sam baš skeptičan po tom pitanju, obožavam Broza, ali nije mi lik koji će imati potreban mentalitet i karakter. Više mi je frajer koji je postigao što je trebao, a sad slijedi zekica i laganica
  • badjibadara
    9.9k
    Broz se nakon jednogodišnjeg igranja u SA, sa 31 godinom oprostio od igranja u reprezentaciji.
    Na EP u Njemačkoj se vidjelo da je dosta pao, i da mu odgovara ritam i tempo saudijske lige.
    Znamo da mu je forte bila ta maratonska trka i čelična pluća.
    Da li će danas, dvije godine nakon toga naći motiva da se pripremi i da grize sezonu dvije u europskim natjecanjima?
    Mislim da se odgovor nameće sam po sebi.
  • prefontaine
    9.8k
    Ma kakav Brozović ljudi moji dragi, taman ste popustili s Modrićem, nećemo sad počinjati s Brozom...
  • Zg123
    3.8k
    Postali ste gori od tovara koji iz ocaja mastaju o svim tim penzionerima i guraju lazni hype da dodju kod njih. Jedino kog zelim da dodje za xy godina je Dani Olmo, on moze i s 1 nogom doci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.