• Ludovic IX
    12.8k
    zašto ima pravo sam odlučiti? Jel reprezentacija njegova prćija?
  • fakin
    6.7k
    Sad opet isti prilog :rofl:
  • C@ptain Koons
    549
    Kaj opet isti prilog?? Majke ti...
  • Facke
    9k
    Cemu taj hejt cele vreme?! Imeli sme pune lepih stvari , a iste tak sme se nazivcerali. Nek Dalic i Kustic sutra odluciju i dobre je. Ak oceju dalje imeti suradnje nek imaju ak ne dosel bu drugi covek. Nisam ni ja andel, dosta put sam i ja tu sral ali treba se male stati na loptu.

I da sad bude novi trener Bilic, Olic, Kovac, Terzic opet bute srali.
  • prefontaine
    11.2k
    Njega ne mogu slušati jer ga jednostavno ne razumijem, a ovdje na ovoj temi ima previše upisa da bih sve pohvatao.

Može li mi neki dobri kolega Zonaš reći jel ovaj ide ili ostaje? Hvala.
  • Krulek
    1.4k
    Sat vremena, čega ?
    Kažu populizam je loš, ipak Dalić ga je doktorirao. Kapa dolje za sve medalje, ali kako je Plenković nekad govorio: Stranka ( čitaj reprezentacija ) ne može biti talac jednog čovjeka. Za razliku od nekih Janica je zakon, na vrhuncu je otišla i bavi se svojim privatnim životom.
  • Droljo
    32.2k
    Cemu taj hejt cele vreme — Facke

Ti si ovo napisao 300 puta u zadnjih mjesec dana...
  • Carmichael
    898
    schrodingerov dalic, ide i ostaje u isto vrijeme
  • hardek
    13.4k
    Može li mi neki dobri kolega Zonaš reći jel ovaj ide ili ostaje? Hvala. — prefontaine

Ne zna nitko. LeBronov "The decision" je mala beba za ovo sto je Dalić danas isporučio
  • Facke
    9k

Nek sam i jos bum 300 put. Dok ti nebu na vuha zisle van.
  • KtcGoat
    7.9k
    Dok ti nebu na vuha zisle van.
    nowReplyOptions
    — Facke

Hqhahahahahahahahahahaha
  • crophantom
    8.6k
    Ne zna nitko. LeBronov "The decision" je mala beba za ovo sto je Dalić danas isporučio — hardek

Pa to bi bilo genijalno, Dalić, intervju vodi Stjelja za maksimalni cringe, sutra umjesto Americane u prime timeu na svim telkama. Gledanost jača od finala s Francuskom
  • jp23
    4.8k

Ovako nekako?
    image.png
  • jakov1
    1.8k
    intervju vodi Stjelja za maksimalni cringe — crophantom

Stjelja koji Kustica zove Maki.
  • Crni86
    25k
    Matteoni jako dobar, jako fina analiza, dosta ovjektivno i realno bez zadrski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.