• fakin
    5.3k
    Evo kaze da su nas suci i fifa izbacili i da nas ne zele da napravimo veliku pricu. To kaj su nam na zadnja dva prvenstva dali da dodemo do polufinala to nikome nista?

Jebote radi ovakvih izjava trajno bi ga se baniralo na forumu
  • Crni86
    22.5k
    Jesu nas mrzili 2018. I 2022? Protiv nas su i tad bili?

Kakva sramota da jedan trener ovo govori u javnosti.
  • Dzoni
    6.6k

Hoće čim nogom kroči van Hrvatske
  • Blueshadow86
    5.2k
    Prije emisije je trebalo ići upozorenje za uznemirujući sadržaj.
  • Kruno
    1.5k
    Rijetko koji mi je naš izbornik, bio toliko iritantan i ljigav kao linolada.
  • Masto
    1.7k
    ma lik ponavlja jedno te isto godinama dosadan je
  • Paggini
    90k
    Ne slušam ga par mjeseci i sam u sebi pomislim "pa jel ga možda previše hejtaš" i onda gledam ovaj intervju i mislim si da ga ne hejtam dovoljno
  • jp23
    4.2k
    Neće ni Beljo ni Stojković u repku dok se ne prodaju van Dinama. A i super je poruku poslao svim našim igračima, eto mi nemamo više od 2 beka za SP, i da nitko od igrača koji nije pozvan, nije niti blizu razine za ići na SP. Pa je onda double-downao na to, pa je rekao da je zvao one koji su izdurali/izvukli kvalifikacije.

Srce me boli slušajući ovo. Od poniznosti nema niti prve crte u slovu p.
  • ElDorado
    12.2k
    Vrijeđa i kritizira je njemu isto. Lik ima potpuni poremećaj licnosti
  • rakurs
    3k
    "Nitko ne smije kritizirati." Cirkus, a i ovo ulizivanje Šapita i Valentine.
  • Crni86
    22.5k
    Ne kritiziramo mi decke, mi kritiziramo tebe majstore.

Jaka prica je da josko iz citya, erlic iz italije, sutalo iz ajaxa, stanisic iz bayerna itd u svom klubu znaju skocit na prekidu ali u repki ne znaju. I kriva je koncentracija igraca, nije ni malo upitno da li trener Corluka to dobro njima prenese?
  • GOAT
    8.6k
    Frajer je dosao na intervju obracunati se sa hejterima i pohvaliti samoga sebe :lol:
  • Bruh
    1.3k
    2022Crni86

Tad je fifa bila protiv svih da Messi osvoji.
  • Noel
    22.1k
    Neće ni Beljo ni Stojković u repku dok se ne prodaju van Dinama. A i super je poruku poslao svim našim igračima, eto mi nemamo više od 2 beka za SP, i da nitko od igrača koji nije pozvan, nije niti blizu razine za ići na SP. Pa je onda double-downao na to, pa je rekao da je zvao one koji su izdurali/izvukli kvalifikacije.

Srce me boli slušajući ovo. Od poniznosti nema niti prve crte u slovu p.
    jp23

Goda igra Europa ligu cijelu sezonu. Kaj su igrali ove sezone lijevi bekovi Egipta ili Zelenortskih otoka? Nevjerojatno kakve izjave.
  • hardek
    10.7k
    U jednom trenutku brani igrače i ne da na njih, u drugom trenutku ih blati da nisu imali koncentracije i "nisu htjeli" uzeti skok na prekidima. Ovo je suma sumarum Zlatka Dalića, čovjek je hodajuća nelogičnost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.