• Blueshadow86
    5.3k
    Prije emisije je trebalo ići upozorenje za uznemirujući sadržaj.
  • Kruno
    1.6k
    Rijetko koji mi je naš izbornik, bio toliko iritantan i ljigav kao linolada.
  • Masto
    1.9k
    ma lik ponavlja jedno te isto godinama dosadan je
  • Paggini
    92.9k
    Ne slušam ga par mjeseci i sam u sebi pomislim "pa jel ga možda previše hejtaš" i onda gledam ovaj intervju i mislim si da ga ne hejtam dovoljno
  • jp23
    4.4k
    Neće ni Beljo ni Stojković u repku dok se ne prodaju van Dinama. A i super je poruku poslao svim našim igračima, eto mi nemamo više od 2 beka za SP, i da nitko od igrača koji nije pozvan, nije niti blizu razine za ići na SP. Pa je onda double-downao na to, pa je rekao da je zvao one koji su izdurali/izvukli kvalifikacije.

Srce me boli slušajući ovo. Od poniznosti nema niti prve crte u slovu p.
  • ElDorado
    12.7k
    Vrijeđa i kritizira je njemu isto. Lik ima potpuni poremećaj licnosti
  • rakurs
    3.1k
    "Nitko ne smije kritizirati." Cirkus, a i ovo ulizivanje Šapita i Valentine.
  • Crni86
    23.1k
    Ne kritiziramo mi decke, mi kritiziramo tebe majstore.

Jaka prica je da josko iz citya, erlic iz italije, sutalo iz ajaxa, stanisic iz bayerna itd u svom klubu znaju skocit na prekidu ali u repki ne znaju. I kriva je koncentracija igraca, nije ni malo upitno da li trener Corluka to dobro njima prenese?
  • GOAT
    8.9k
    Frajer je dosao na intervju obracunati se sa hejterima i pohvaliti samoga sebe :lol:
  • Bruh
    1.3k
    2022Crni86

Tad je fifa bila protiv svih da Messi osvoji.
  • Noel
    22.6k
    Neće ni Beljo ni Stojković u repku dok se ne prodaju van Dinama. A i super je poruku poslao svim našim igračima, eto mi nemamo više od 2 beka za SP, i da nitko od igrača koji nije pozvan, nije niti blizu razine za ići na SP. Pa je onda double-downao na to, pa je rekao da je zvao one koji su izdurali/izvukli kvalifikacije.

Srce me boli slušajući ovo. Od poniznosti nema niti prve crte u slovu p.
    jp23

Goda igra Europa ligu cijelu sezonu. Kaj su igrali ove sezone lijevi bekovi Egipta ili Zelenortskih otoka? Nevjerojatno kakve izjave.
  • hardek
    11.2k
    U jednom trenutku brani igrače i ne da na njih, u drugom trenutku ih blati da nisu imali koncentracije i "nisu htjeli" uzeti skok na prekidima. Ovo je suma sumarum Zlatka Dalića, čovjek je hodajuća nelogičnost
  • ZGBhoy
    2.1k
    Ako Dalic ostaje nema promjena
  • Blueshadow86
    5.3k
    A koja je uopće svrha ovog ugošćavanja kad se sve uvijek ponavlja s ovim tipom? Sve se već zna napamet. Nisu valjda u emisiji očekivali da će otkriti ostaje li ili ne, haha. Nema smisla ovaj intervju.
  • Carmichael
    787
    Što se tiče Dalićevih uspjeha, najveći je uspjeh da osvojiš tolike medalje s reprezentacijom i da te ne voli više od pola države
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.