• Noel
    22.1k
    Trump ili je totalni bolesnik i manijak ili je nevjerojatni genijalac koji se odlučio narugat cijelom svijetu i sistemu i usred najbitnijeg događaja trenutno u svijetu i sebe postavit iznad pravila tog događaja. Doslovno se ruga sa cijelim svijetom. Meni je više realnija prva opcija da je riječ o manijaku i bolesniku. Kao neka dvorska luda na steroidima. Jezivo.
  • Paggini
    90.1k
    Trump samo demonstrira svoju moć, nije on nikakva luda niti pajac. Mi to gledamo sa zgražanjem, ali pokazuje šta može napraviti kad želi. Jbg.
  • miro
    9.2k
    nešto kao Vlada na križanju Savske i Vukovarske
  • duksy
    648
    Neki dan je bila na vijestima infomacija da su on i njegova obitelj bogatiji za 1,5 miljarde dolara od kad je stupio na vlast.
    Proračunat je on, teško da je budala iako tako djeluje na van.
  • Ludovic IX
    12k
    bankrotirao je već 4 puta.. stigne i peti
  • Goncalo Santos
    4k
    al ovaj dio naslova: "Nogomet je poceo igrati na ulici, a sad..."

Ne znam gdje se to inace pocinje igrati nogomet, u kazalistu? Jel to stvarno toliko inspirativno i jedinstveno? Svaka cast niko sto si na ulici poceo igrati nogomet, za razliku od mene, drugih zonasa, profesionalaca i opcenito 99 posto ljudi koji su u zivotu sutnuli loptu.
  • Jaro
    12.2k
    bankrotirao je već 4 puta..Ludovic IX

On nije ni jednom realno... A nekak imam filing da je nakon svakog od tih 4(ili 6 kako vec tko broji) on izasao barem malo bogatiji... On sam tvrdi - chapter 11 je standardni alat u biznisu... Isto ko ovaj 27 ili 72 ili koji je vec Infantino izmislio za svjetsko
  • Ludovic IX
    12k
    ameri sami kazu da dobar biznismen 3 puta bankrotira u karijeri. Ali ipak nekako sumnjam da oni mogu firmu u dugovima poslat u stečaj a onda otvoriti novu bez dugova i nastavit po starom bez ikakvih reperkusija
  • criticus
    8.5k
    Index: "Koliko je Dalić zaradio na Hrvatskoj?"

Al baš moraš bit smeće da objaviš to. Što god mislio netko o Daliću s obzirom na uspjehe on je bio ili ok plaćen il potplaćen. Nikako preplaćen. Naslov sugerira da je otimao gladnoj hrvatskoj djeci kruh iz usta. Smeće od portala, al uvik se iznenadim novom dnu koje dotakne.
  • DrRatoljub
    1.1k
    Koliko je Index zaradio na Daliću.

Mislim da bi to bilo bolje pitanje, jer fakat nije ništa dao zauzvrat.
  • Nolifer
    15.4k
    Eno opet novi istovar imbeksa.yu po Daliću, al ovaj put su otišli korak dalje pa idalje sraćkaju. Baš me zanima, po čijem nalogu seru
  • ElDorado
    12.2k
    Neprijatelja

U članku doslovce je sublimirano sve kaj se pisalo na Zoni u zadnjih dva tri tjedna
  • KtcGoat
    6.6k
    Lol, vec su poceli polako srat po Bilicu, a nije ni dosao :rofl:
  • Oluja
    7.1k
    Zasto je problem ako Index sere po Daliću kad smo ovdje istovarili nevjerojatnu količinu govana po njemu i zasluženo i nezasluženo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.