• KtcGoat
    6.5k
    doktor jebeni, po meni top3 nasih igraca ikad
  • db-izbjeglica
    21k
    kako andrej kramarić može pomoći reprezentaciji? stvarno?

čovjek je u prošloj sezoni zabio 14 golova u bundesligi, u momčadi koja je završila peta i skoro izborila LP-a.
    čovjek je u prošlim kvalifikacijama bio prvi strijelac hrvatske reprezentacije i doslovno 3 igrača su zabila više od njega u kompletnim europskim kvalifikacijama (haalnad, kane i arnautović)

zašto otpisivati nekoga tko još može igrati na najvišoj razini?
    pogotovo igrača koji je top 5 na listi strijelaca hrvatske reprezentacije u povijesti.

jel apsolutno mora biti dobiti poziv? ne mora!
    ako i dobije poziv, jel mora biti starter? ne mora!
    ako sudjeluje u kvalifikacijama, jel mora ići na EP? ne mora!

ponašamo se kao da smo francuska, imamo napadača na pretek pa možemo otpisati takvog igrača, sa takvim iskustvom.

ne znam, jednostavno ne razumijem mentalni sklop koji uvijek zahtjeva drastične rezove i mjere, pogotovo kad se nije dogodilo ništa katastrofalno, ni van domene apsolutno realnog rezultata.
  • KtcGoat
    6.5k
    sve iznad 30 otpisat!!! Sta ce nam ti starci
    Sad bez zajebancije, za uci s klupe i dalje bi ga imao.
  • Ludovic IX
    11.9k
    koliko te plaćaju da budeš apologet toliki. Za dvije godine će biti dvije godine stariji a i sad je više na tretmanima nego na treninzima
  • Droljo
    29.1k
    Neka novi izbornik odluči. Samo se nadam da će se promijeniti dosta toga u repki. Osim rezultata naravno.
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Po meni nije problem sto se ne oprasta jer mislim da ce se samo luka oprostiti. Ove ostale kao Krama, Budimir, Moro itd se ne mora pozivati ukoliko ne budu igrali na razini.

Pa gle, za ono u vezi Dinama mu skidam kapu jer je rekao da nema smisla se vracati s obzirom da Dinamo gura mlade, a kad bi dosao svi bi ocekivali da on igra u prvih 11(samo ne znam umjesto koga).
  • Jurki
    26.5k
    kako god sam pobornik teze remonta i restrukturiranja reprezentacije.. ali otpisom svih starijih igraca samo na temelju datuma rođenja je ludost.
    Ako netko moze biti koristan za naredni ciklus kvalifikacija za Euro '28 treba ga zvati.
    Ovoj postojecoj ekipi mozes sad dodati: Godu, Perkovica, Smolcica, Stojkovica, Šegecica, Jagusica i Belju.
    7 imena.. znaci da lete van: Modric, Budimir, Musa, Moro, Fruk, Vlasic, Erlic. S tim da bi zadnju trojicu ostavil na širem popisu u slucaju povreda.
  • db-izbjeglica
    21k
    koliko te plaćaju da budeš apologet toliki. Za dvije godine će biti dvije godine stariji a i sad je više na tretmanima nego na treninzimaLudovic IX

ogromnom lovom me plaćaju!
    kog briga što netko ima 36 godina ako je sposoban utrpati 10+ golova u bundesligi?
    jel ga se apsolutno mora zvati, jel postoji neka obaveza da ako se igrač striktno ne oprosti da ga se baš svaki put mora zvati? jel igrač koji nastupi u kvalifikacijama apsolutno mora ići i na veliko natjecanje?

ja bi doslovno vama s teme dao da vodite reprezentaciju jedan ciklus pa da nam svima pokažete kako je to lako i kako se bez problema mogu osvajati ogromni uspjesi sa reprezentacijom poput hrvatske, koja ukupno ima možda 15 igrača koji se mogu natjecati na najvećoj sceni.

pa da vidimo tjeranje apsolutno svakoga tko iz nekog razloga nije po guštu, otpisivanje igrača poput vlašića ili marija pašalića zato što su tovari, otpisivanje ljudi koji uredno igraju važne uloge u ligama petice jer su prestari i slično.
  • miro
    9.2k
    ma nek ostanu svi najbolje, koji kurac imaju igrat Stojkovic, Beljo i ostali kraj dede Modrica i Kramarica i Mora koji je tu u sluzbi reprezentacije i ne talasa. Krama mi nije jasan, pa ni ovo prvenstvo nije igrao.

Zaduzili su nas, pa nek sjebu jos jedan ciklus od 4 godine
  • Jurki
    26.5k
    imas maksimum 7 igraca koje trenutno mozes ubaciti u krug reprezentacije. Tesko da bi nasel jos koga.
    Ne vidim zakaj nebi mogli igrati skupa Krama i Beljo. Jbg treba promijeniti koncepciju igre. Izbornik koji zna kaj radi to moze uvesti.
    Mutavi Dalic je forsiral igru s jednim špicem.. a to nije nigdje u kamenu uklesano.
    Bas zato kaj nemamo krila, treba prilagoditi sustav igracima koje imas.
  • Mathiasovi Chageri
    8.6k
    Zaduzili su nasmiro

Sergio Ramos je zadužio Španjolsku pa mu je De La Fuente rekao da kakva god forma bila više neće biti pozivan za reprezentaciju prije tri godine, jednako kako je odsjekao i Carvajala.

Kod nas je Vida dočekao penziju u reprezentaciji, sad će očito i Kramarić, za Modrića neću ni govoriti.
  • mlinchica
    6.6k
    hahahah a čuj ovog ljigavca, a sad nije problem zauzimanja mjesta mlađima?Paggini

zakaj je on ljigavac sada?

Zato kaj je rekao da će igrati ako će ga trebati? Valjda onaj koji sastavlja ekipu, tzv izbornik odlučuje kog treba u ekipi, a koga ne. Postoji i opcija ne pozvati nekog.
    Kaj je i Perišić ljigavac? Isto je rekao.
    Kova i Gvardiol su ljigavci jer su nespremni, zbog ozljede došli na SP?
    TKO JE JOŠ LJIGAVAC????!!!!???!!!!
  • db-izbjeglica
    21k
    Sergio Ramos je zadužio Španjolsku pa mu je De La Fuente rekao da kakva god forma bila više neće biti pozivan za reprezentaciju prije tri godine, jednako kako je odsjekao i Carvajala.

Kod nas je Vida dočekao penziju u reprezentaciji, sad će očito i Kramarić, za Modrića neću ni govoriti.
    Mathiasovi Chageri

koliko de la fuente ima izbora na stoperskoj poziciji?
    koliko de la fuente ima izbora na bočnoj poziciji?

ljudi moji, oni u svojoj ligii imaju barem 3 španjolska igrača za svaku poziciju, koji su sutra spremni uskočiti i kvalieta neće značajno patiti.

karikiram, oni u celti vigo ovaj tren nađu kvalitetnu zamjenu za stopera, a u villarrealu zamjenu za desnog bočnog.

samo u španjolskoj ligi imaju barem 10 stopera koji bi na ovom SP-u igrali u prvoj postavi hrvatske reprezentacije i bili bi pojačanje.
  • Jos-Optimus
    11.6k
    Malo predrastično mi je otpisivati ljude samo da ih otpišemo..pa taj Krama nam je donio veselja i veselja...a i dokazano ne radi problem ako je na klupi, ljudi dragi, ako riješi ovaj problem s ozljedom - on je i dalje klasa koja itekako može pomoći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.