• fakin
    5.6k
    Jos bu na kraju ostali i dalic i modric.

Navodno ce u srijedu objaviti da je to to
  • Droljo
    30.3k
    Jos bu na kraju ostali i dalic i modric.fakin

Triba i štinca vratit. Slipci
  • Jos-Optimus
    12.2k
    ma bio je onaj golman Pavlovic, mozda je drugacije ime imao...bili su tu Bjelica i ostali...čuda je covjek izvukao iz prosjeka
  • Dudu
    3.2k
    Ovo s Kramom je baš idealan primjer zašto bi se i Dalić trebao povući.

Imaš Kramarića koji priča (izmišlja izgovore) da ne želi u Dinamo jer je star i da ne uzima nekom mjesto, a ne zna kad mu je vrijeme reć repki zbogom.. Dalić se osjeća kao da mu je dužan nešto pa ga zove, a s novim izbornikom svi kreću iz početka. Nema mjesta za zaslužne, nego one koji su zaslužili :smile:
  • Noel
    22.6k
    Olić/Ćorluka/Tudor.

Postane li izbornik netko od ove trojice ili Dalić ostane, reprezentaciju zaobilazim sa praćenjem. Neke stvari su stvarno otišle predaleko i neda mi se više to ni gledat ni slušat..
  • Paggini
    92.5k
    Sve kao i do sada. Dokle god budem igrao na najvišem nivou, u Hoffenheimu i dokle god budu me trebali, igrat ću.KtcGoat

hahahah a čuj ovog ljigavca, a sad nije problem zauzimanja mjesta mlađima?
  • OsamŠest
    7.9k
    Olić/ĆorlukaNoel

Stručni štab mora ostati.
  • hardek
    11.1k
    Stvarno sam bio siguran da će se Krama oprostit. Barem mi je on uvijek izgledao racionalno i na mjestu. Ne vidim šta on može dati reprezentaciji za 2 godine na Europskom
  • ElDorado
    12.7k
    Bilo je par trenutaka u repki kad ti spojevi veterana i mladih igraca nikako nisu funkcionirali. Sjecam se samo olupine od repke pod Jozićem a i pod herr Ottom nije bilo puno bolje. Nadam se da ce se Bilic zahvaliti Krami, Budimiru… ak vec nece oni sami.
  • Droljo
    30.3k
    pod herr OttomElDorado

6 stopera, 3 zadnja vezna i pršo...
    Što je najluđe i takvi smo uspjeli ne izgubiti od švice i francuske te povesti protiv engleza u zadnjem kolu...
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Ovo uokvirit i poslat preporuceno u Hoffenhaim.
    Ne znam gdje je obraz nestao jer ocigledno nekima fali
  • KtcGoat
    6.9k
    doktor jebeni, po meni top3 nasih igraca ikad
  • db-izbjeglica
    21.1k
    kako andrej kramarić može pomoći reprezentaciji? stvarno?

čovjek je u prošloj sezoni zabio 14 golova u bundesligi, u momčadi koja je završila peta i skoro izborila LP-a.
    čovjek je u prošlim kvalifikacijama bio prvi strijelac hrvatske reprezentacije i doslovno 3 igrača su zabila više od njega u kompletnim europskim kvalifikacijama (haalnad, kane i arnautović)

zašto otpisivati nekoga tko još može igrati na najvišoj razini?
    pogotovo igrača koji je top 5 na listi strijelaca hrvatske reprezentacije u povijesti.

jel apsolutno mora biti dobiti poziv? ne mora!
    ako i dobije poziv, jel mora biti starter? ne mora!
    ako sudjeluje u kvalifikacijama, jel mora ići na EP? ne mora!

ponašamo se kao da smo francuska, imamo napadača na pretek pa možemo otpisati takvog igrača, sa takvim iskustvom.

ne znam, jednostavno ne razumijem mentalni sklop koji uvijek zahtjeva drastične rezove i mjere, pogotovo kad se nije dogodilo ništa katastrofalno, ni van domene apsolutno realnog rezultata.
  • KtcGoat
    6.9k
    sve iznad 30 otpisat!!! Sta ce nam ti starci
    Sad bez zajebancije, za uci s klupe i dalje bi ga imao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.