• Crusades
    16.7k
    Ma kakav Melnjak. Lijevi bočni Barišić/Bradarić/Gvardiol. Ne nužno tim redosljedom.
    Mislio sam nedavno da je prerano za Joška EP, ali nije.
  • Silvek1986
    64
    U Dinamovoj 2.ekipi trenira neki Brazilac Guilherme Ivo. Novi Sammir ? :lol:
  • Silvek1986
    64
    Izjavio je Hojer da misli ostati tamo, iako to cesto tako znaju reci igraci prije transfera. Zadnje kj sam cital je da ga sad trazi i Kopenhagen koji nudi igraca i novce u zamijenu za njega. Mislim da je njima do 1.2. rok za transfere, ali nisam siguran.
  • Morales7
    184
    Marsej nudi 12mil + 4 bonusa za Majera, Dinamo otvorio pregovore, on kaže da ne ide kao da ima još s Dinamom osvojit. Tako piše na naslovnici Sn
  • Pop corn
    8.7k
    Jel može molim vas netko pratiti gdje su sve Sportske novosti ovu zimu selile kojeg igrača Dinama (Majer u Fiorentini, pa Marseillu pa sutradan možda i Manchersteru ili kaj ja znam) i na kraju napraviti analizu koliko je smeća napisano i koliko je sve netočno. Da se jednom za sva vremena vide koliko je to sranja na njihovim naslovnicama. Kenja mi se vise od toga
  • deda
    38.4k
    Mislim da je Krizy to znao proanalizirat. Od svih naslova vezanih uz transfere istine je možda 30%, ostalo je propaganda, pecanje, podizanje cijene. No isto tako treba priznati da to rade svi u svijetu.
  • Armagedon13
    959
    Majerov menadžer Bara potvrdio ponudu,ako Dinamo prihvati on odlazi.
  • Guinness
    2.9k
    Netko je to pisao prošlu zimu, detaljan popis di je koji medij selio koga.
  • The Undertaker
    8.4k
    Koliko % ima Lokomotiva od odštete za Majera?
  • deda
    38.4k
    Tko će ga znat, neki vele čak do 50%. Mada bi to bilo bolesno
  • Krizy
    58.8k
    Od zadnjih 20 igrača koje su SN spomenula u kontekstu dolaska u Dinamo, došla su trojica pa eto koliko im se može vjerovati :rofl:
    Što se tiče odlaznih transfera nisam siguran.
  • deda
    38.4k
    Jedna vijest u kontekstu tih tračanja, nagađanja. Dinamo navodno prati Armanda Dobru, desnokrilnog napadača koji igra za Ipswich Town. Dečko je 19 godina, albanski mladi reprezentativac.
  • BBB Sibenik
    6k
    Ne virujen da ce Majer otic prije lita iz Dinama. Ako je ovo i istina za Marseille, mozda ostane ka Gvardiol do kraja sezone. Nema ga smisla nikakvog sada prodat, prvenstvo nismo rjesili nit blizu a u Europi smo jos konkurentni. To bi bia sulud potez.
  • Baneki
    812

Tko u Dinamu prati igrače? I koja se sve tržišta prate? Ne znam kako to funkcionira u praksi. Postoji skaut služba u klubu, ili to sve menadžeri igrača odrade. Znam npr. da je u Lokomotivi Besnik Prenga kontakt za albansko tržište pa je zato tamo doveo dosta igrača.
  • Morales7
    184
    Loksa hoće Marina na posudbu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.