• jp23
    4.2k
    A to si si sam kriv kad si uzeo čitati ikakav članak sa germanijaka, i još k tome potpisan od strane tog gmaza
  • ElDorado
    12.1k
    https://www.germanijak.hr/specijal/sp-2026/vijesti/trebali-smo-i-mogli-smo-ali-nisu-nam-dali/163946

Ovaj Lesički je mrtvi kreten. Sad ce nas sest mjeseci jebat s teorijama zavjere
  • Noel
    22k

Uvjeren sam da Kovačić ne viče dobro jutro Lessiju kad ovaj ko Lessie cupka ispred trening centra pa mu je ovaj zamjerio... i nabacio se malo uvredama da si smiri kompleks.
  • vjeko1701
    26k
    Svako slovo napisano o tom jadniku je gubitak vremena vas koji pišete, gubitak vremena nas koji čitamo i uzaludno trošenje serverskog prostora.
  • NORTE
    25.4k
    Čestitam cmrčenjaku na vjerojatno najglupljem komentaru sp-a.
    40. minuta, mbappe praktički pokušao iznuditi penal o kojem nema govora, kaže komentator da Paragvajac "ima sreće što se ne preziva Vlašić".

Glupost i mitomanija naših ljudi je zaista nevjerojatna.

Nogometni komentator s više godina iskustva ne može biti objektivan ni dok radi prijenos druge tekme i priznati da je Vlašić napravio čisti penal, omeo i srušio igrača par metara od gola na kojeg dolazi lopta iz kornera.
  • NORTE
    25.4k
    66. minuta kaže isti lik "nije mi baš sigurno je li tu bilo kontakta"

Čisti megapenal za Francusku.

Nevjerojatno kakvi likovi komentiraju sp, ovo je komedija.
  • Zagi
    18.1k
    Pa lik iz tjedna u tjedan komentira tovare. Ovakav stil mu je vjerojatno ugovorna obveza.
    Ili su ga "mlad je , naučiti će" izdrilali.
  • Zagi
    18.1k
    Imao bi rađe u u ligi 5 Istri nego 5 Varaždinaemilperska
    Ime teme sve govori. Nemam kaj dodati.
  • emilperska
    17.1k
    Ne znam što vi svi vidite u tom fake Varteksu.
    Primjer klasičnog hrvatskog upravljanja klubom.
    Ugasili klub, osnovali novi jer im je i pretvorba u s.d.d. bila too much. Vode ih HDZ i Dalčić koji financiraju klub putem prijateljskih zajmova s kamatama kakvih se ni ZG Knežija ne bi posramila. Nisu izbacili nikog iz omladinske, ulaganje u infrastrukturu ne postoji, ista je kao i 95' što se pomocnih i kampa tiče.

Navijačku grupu nemaju jer ona jedina što postoji u VŽu navija protiv njih.

Meni je Istra pozitivnija priča kako god i radi navijaca i radi kampa kojeg su napravili i rade ga još i radi ulaganja u omladinski pogon koji u 4 u državi po uvjetima..
  • Teofil Kateran
    4k
    Nisu izbacili nikog iz omladinske,emilperska

Ovo je možda i najvažnije. Mislim, Varaždin ne donosi ništa dugoročno napretku naše lige i nogometa. Oni budu četvrti, odigraju ok utakmicu u KL, ali realno nemaju baš šanse za doći do skupine, to bi bilo ravno čudu.

S druge strane, Istra nije savršena, naravno da tu Alaves gura svoj interes, ali opet izbacuju igrače. Zaboravio sam ime, ali prije nekoliko godina su imali dobru prodaju u Salzburg, onda su nama prodali Lisicu koji je iz njihove akademije, a sada imaju npr. Maurića koji je super igrač za njih i Kumara koji je talent.

Mislim da Istra s infrastrukturom i navijačkom bazom ipak dugoročno nosi veću korist za hrvatski nogomet od Varaždina, unatoč tome što zasad ne uspijevaju uhvatiti tu 4. poziciju.
  • vjeko1701
    26k
    Kao prvo, nitko ih ne zove Varteks nego su Varaždin, novi klub. Ne razumijem tvoju potrebu stalno naglašavati "fake Varteks" kao da ih bilo ko smatra Varteksom.

Drugo, mislim da sam svoje razloge objasnio i nemaju tolko veze sa Varaždinom koliko sa "fake Uljanikom". Ili je pak "fake Pula Staro Češko"? Ako je ta filijala španjolskog davljenika zbilja taj "4. HNL klub", nema nam više spasa kao ligi.
  • Jurki
    26.5k
    Ugasili klub, osnovali novi jer im je i pretvorba u s. d.d. bila too muchemilperska

Od gasenja Varteksa do nk Varazdina su u međuvremenu osnovana 2 ili 3 kluba.
    Nk Varazdin Varazdin (šn) skola nogometa koji je otisel u stecaj. Premimenovali klub u stecaju u Varazdinski sportski nogometni klub.
    Nakon toga je osnovan nk Varazdin.
    Kupili su ak se dobro sjecam od Ivanca licencu preko transfera igraca, hns ih je pravnim makinacijama progurao jos jedan rang vise. Znaci promociju 2 ranga nisu zaradili na terenu, vec novcem i pravnim eskapadama.
    Klub koji je svrha samo Dalic family i kriminalnoj kliki koja je umjesto u zatvoru sjedi u upravi kluba, a ne domacem nogometu.

Jedina svrha tog kluba je kaj imamo 99% domacinsku publiku na dva gostovanja godisnje i kaj ponekad napenale tovare.
  • vjeko1701
    26k
    I opet, Istru nisu vodili svakojaki hohštapleri, samo kaj su bili stranci pa je valjda drugačije. Istru nije spašavao HNS i ostatak HNL-a od gašenja svakojakvim posudbama? Istra nije nastala sumnjivim spajanjima klubova i mjenjanjem boja, grbova itd?

Navijačka baza? Išao sam vidjeti posjetu zadnjih 10 godina ignorirajući koronu. U 9 sezona samo su 2 puta 5. klub po posjećenosti. U međuvremenu iznad njih su bili - Cibalija 2x, Gorica 2x, Varaždin 4x. Tu je 8 klubova a ne 7 jer su jedne sezone i Varaždin i Gorica imali veću posjetu.
  • emilperska
    17.1k
    Statistički gledano sto se tice posjete si u pravu, ali ako bi isključili efekt za plave Varazdince i nas z ZGa koji napunimo taj stadion 2x godišnje + isto naprave bivši navijači Zvezde iz Međimurja i Podravine koji su za Hajduk počeli navijati nakon 91', mislim da bi se to izneveliralo poprilično.

Drugo, mislim da su akrobacije koje je izvela Istra dosta manje bile od onih da se NK Varaždin dotegli do tadašnje 2.HNL.
    Ovo za omladinsku školu i samu infrastrukturu to stvarno mislim da ne stanu u istu rečenicu Istra i Varaždin. Ovoj ligi kronično fali tifos scene kad makne ova 3 grada, a tu je Istra opet par razina iznad Varaždina. Tako da kad još bolje razmislim, želim što više Istri u HNLu, a što manje Varaždina.
  • Dzoni
    6.5k
    Postoje puno gori primjeri loših akademija, posjeta, mutnih radnji iza scene i infrastrukture. od "fake Varteksa". Na krivi klub se kačiš ako misliš da su oni problem ove lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.