• Profesor Baltazar
    86
    Kandidat koji se nameće je Stipe Pletikosa.

Kustić je bio i u nekim pregovorima da ode kod Čeferina na neko mjesto u UEFU
  • rioda
    17.3k

Vjerojatno ima veze s aferom oko HOO-a i njegovim postupcima nakon toga
  • ElDorado
    12.1k
    Dragan Primorac predsjednik HOO i svih sportskih saveza
  • OsamŠest
    7.7k
    Ne mogu se odlučit tko je veća ljiga - Kustić ili Dalić..?
  • Dzoni
    6.5k
    Ako nam Draganče Primorac postane predsjednik HNSa, naš nogomet je jeban i to bez lubrikanta. Za njega je i Kustić Boban
  • db-izbjeglica
    21k
    Nemam tu informaciju, ali stvar je političke prirode. Kustić je ionako više političar nego nogometni djelatnik. Nema veze sa nogometom u svakom slučaju.Profesor Baltazar

pa to i je (nažalost) politička funkcija.

na čelu kontinentalnog i svjetskog nogometnog saveza su isto ogromni nogometni stručnjaci i bivši veliki nogometaši, čeferin i infantino.
  • gledatelj
    1.3k
    Ivković komentira za odlazak kod druge žene, a on napravio dijete ženi i ljubavnici u isto vrijeme.

Dalic komentira da im (ne znam samo kome) smetamo jer smo bili drugi i treći. Nije mi samo jasno kako su onda dopustili da budemo drugi i treći ako već smetamo.

Ovo za Kustića. U zadnje vrijeme se malo smirilo, ali u početku je društvene mreže HNS- doslovce koristio kao svoj PR-a i dizanje neke reputacije. Svaka druga objava je on bio. Čim je neki uspjeh bio u prvom planu bude on kako čestita, ali baš naglašeno Predsjednik HNS-a čestita... I takve stvari. Sad se čak i smirilo
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Svi komentiramo tko ce biti novi izbornik, a nitko nije spomenuo tko ce dobiti kapetansku traku, po meni je Kovacic najvise zasluzio iako je i Perisic legitiman izbor, ali ima godina pa ne znam koliko ima smisla da bude kapetan godinu - dvije i da onda opet mijenjamo.
  • KtcGoat
    6.5k
    ja bi ju Perisicu dao, ali da, slazem se i s tim sto si naveo
  • mlinchica
    6.6k
    tko ce dobiti kapetansku trakudinamozivivjecno

Livi
  • Jurki
    26.5k
    slazem se u potpunosti.
    Kad bi se evaluirao utjecaj jednog nogometasa na ekipu i rezultate, Livi bi mi bio prvi pick.
    Ali s obzirom da je prakticnije da kapetan bude igrac u polju.. Perisic i onda Kovacic.
  • Alack Sinner
    41
    Nije to sad tema, ali s vremena na vrijeme raspravlja se o nekoj idealnoj jedanaestorici repke koja sad već ima jako respektabilnu povijest, uglavnom, dosta ljudi bira na mjesto golmana Pletikosu. Meni to ne ide u glavu nikako. Imao je dobrih perioda, ali na velikim natjecanjima (Euro 2004, Euro 2008) nije branio ili je bio propuh (Svjetsko 2014).
  • jp23
    4.2k
    Pletikosa je branio na Euru 2008 sve osim utakmice s Poljskom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.