• ElDorado
    12.1k
    napisao Antolic da mu je netko rekao naaerodromu. Svasta
  • NORTE
    25.4k
    Pustio sam si snimku 2. poluvremena protiv Portugala.

Školski penal Vlašića, primjer iz udžbenika.
    Doslovno spriječio igrača na kojeg ide lopta, ispravna VAR intervencija i odluka suca.

Vi koji tvrdite da to nije penal vi niste normalni.
  • mlinchica
    6.6k
    MENE SAMO ZANIMA JEL OVU DEBILANU KORISTE U ŽENSKOM NOGOMETULogistika

ZAKAJ????
  • Logistika
    1.6k
    Pa njih 22 na terenu imaju kose u metrima više nego muškarci kad se zbroji (osim ako imas Cucurelu pa prosjek kvari) . Pa predpostavljam da se ovakve gluparije mogu dogadati statiaticki cesce. Jos je ona frizura Original Ronalda najsigurnija za danasnji nogomet. Nezz jel perut dio tijela koji nije fiksan
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Pronadi snimku iz drugog kuta. Ima po internetima, izabrali su onaj koji najvise odgovara narativu, a niti tu nije bas najjasniji intenzitet. Povlacenja na kornerima ima koliko hoces.
    Meni je penal bio cisci tu vecer nego sto je sada.
  • ElDorado
    12.1k
    Meni je nevjerojatna prosjecna inteligencija hrvatskog navijaca koji nasjeda na fake izjave od Colline do Zlatana. Drugim rijecima zivimo stvarnost di nije bitno da li je netko nesto stvarno rekao vec je napisano da je netko nesto rekao.
    Kakvo mracno drukanje strasti i pumpanje javnosti gdje smo mi jadni Hrvati žrtve tamo nekoga u mracnoj FIFAi koji je odlucio sjebat upravo nas.
    Vrhunac je poziv na docek udruge Mi Hrvati:
    “Dočekajmo velike pokradene junake iz male zemlje lavovskog srca"
    Odvratno
  • db-izbjeglica
    20.9k
    Jebote Matanović fkt ima facu nekog ustaškog časnika iz Posavine, tek sam sad skuzioPaggini

samo mu ime ne paše i trebao bi imati neki dobar, kratak i oštar nadimak

recimo: Pejo Matanović Dugi
  • mlinchica
    6.6k
    poziv na docek udruge Mi Hrvati:
    “Dočekajmo velike pokradene junake iz male zemlje lavovskog srca"
    ElDorado

:rofl:

Prije nekoliko dana sam naletila kako se oni zapravo nazivaju
    CFE - Croatian Fans Embassy
    ili
    Hrvatsko navijačko veleposlanstvo “Mi Hrvati”
  • Tom Hanks
    5.4k
    To ti je prosječni građanin RH,suci,fifa,chemtrails,haarp i ostale nebuloze naših stručljaka
  • Mr Anderson
    20.2k
    Uhljebi iz paraziti koje plaća HNS. Prije je bila ona udruga "Uvijek vjerni", također plaćana od saveza. Oni su uz sve to uspjeli bankrotirati i likvidirani su.
  • Os doc do sta
    198
    Kustic odlazi iz HNS-a
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.