Ja mogu pisati od 82. na dalje, kaj ja znam o Lamzi i Jerkoviću osim kaj sam pročitao. — Mali dioničar
Kad već pitaš za mišljenje, Oršić je sjajan igrač i dečko, ali teško da je Dinamu dao više od Cvite. — Mali dioničar
Ne bi se složio, Cvita s Dinamom nema zapaženih uspjeha u Europi, Oršić ima dva proljeća, nastup u Ligi prvaka... i pritom nije bio samo dio te ekipe, već je u sve tri sezone bio jedan od top3 igrača po učinku (a vjerojatno i po kvaliteti).
Čovjek je u jednoj kalendarskoj godini (2019.) zabio četiri hattricka i to ne Grafičar Vodovodu u kupu nego Atalanti, Rijeci (Rujevica), Gorici (Gorica) i Rudešu (jedina slaba ekipa). Ne znam jel postoji podatak, ali mislim da to nikome u povijesti Dinama nije pošlo za nogom. — Građanski1911
Pa ne uspoređujemo ovdje snagu vojske Aleksandra Makedonskog i Džingis Kana, ovo je relativno novija povijest, postoji masu zapisa, video snimaka, svjedočanstava... — Građanski1911
Cvita s Dinamom nema zapaženih uspjeha u Europi, Oršić ima dva proljeća, nastup u Ligi prvaka.. — Građanski1911
Ovo ti je duboko nepravedna usporedba. Kad je Cvita igrao u Dinamu sustav natjecanja je bio takav da je u CL prezimljavalo 8 klubova i u Kupu UEFA 8. Znači u cijeloj Europi je prezimilo 16 klubova.
Danas iz LP prezimi 16 (Dinamo to nije uspio) i još iz EL 32. Prezimi 48 klubova. Baš me zanima kojoj je generaciji (bilo) teže prezimiti. — Mali dioničar
A do opjevanog četvrtfinala Kupa prvaka preko Trabzonspora i danskog Vejlea. I onda ismijavaju naš KVG do kojeg smo došli izbacivši jake ekipe poput Spartaka, Dunfermlinea i Piteštija prije nego što smo morali dobiti prave gigante poput Juventusa, Eintrachta i Leedsa. — Građanski1911
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.