• KtcGoat
    6.4k
    Na kraju moram čestitati Portugalu na prolazu, ali mislim da smo zaslužili puno više", dodao je i otkrio što mu je nakon utakmice rekao Cristiano Ronaldo kad je stigao do njega.

"Bio sam jako potresen, ali mi je govorio da je to nogomet. Kazao je da u nogometu uvijek ima i teških trenutaka i situacija, ali da sam odličan, da nastavim dalje i da će u budućnosti biti bolje", rekao je Sučić.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Baš mi je ovo jučer zgadilo cijelo ovo prvenstvo i nekako ga nemam više volje gledat. Jedino se nadam da nitko od ova 3 ne osvaja- Portugal Engleska, Argentina.

Francuze isto ne volim, ali mašina su i neka oni osvoje. Ne zato kaj ih volim, nego zato kaj su jednostavno stroj.
  • Mikina lijeva kopačka
    818
    Francuze isto ne volim, ali mašina su i neka oni osvoje. Ne zato kaj ih volim, nego zato kaj su jednostavno stroj.Sibirski plavac

točno to, nek oni uzmu samo zato kaj igraju top napadački nogomet.

Ovo je smiješno, brojimo sekunde do Thuna
  • Sibirski plavac
    9.5k

Ja bih osobno da Španjolska uzme, ako ništa drugo radi Olmića. Francuze ne volim ali da osvoje bilo bi logično s obzirom na dosad prikazano. Ali da uzmu nekakvi Englezi ili Portugalci, na papiru top ekipe a vidimo u realnosti skupina precjenjenih padavičara i sudačkih miljenika, e to bi bio poraz nogometa. Argentinu isto ne bih da osvoji jer su mi iritantni još od prije pogotovo, od zadnjeg svjetskog (i to ne samo zato sto su izbacili nas).
  • miro
    9.1k
    najvise bih volio da igraju Portugal i Argentina

za 3.mjesto
  • vjeko1701
    25.9k
    najvise bih volio da igraju Portugal i Argentina

za 3.mjesto
    miro

Najviše bi volio da ni ne dođu do šanse da igraju za medalje. Nek se jebu.
  • ShanKu
    2.2k
    Ja osobno sam lakše preživil ovaj poraz nego neke bolnije poraze u prošlosti. Imal sam mala očekivanja od nas na ovom turniru i suci nas jebu iz godine u godinu, ali opet nisam očekival da baš u takvoj mjeri.

Ali eto dali su sve od sebe jučer, ginuli su sveti dres, tako da sam ponosan na njih.

A sad Thun... (stay Thuned :sweat: )
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Ja osobno sam lakše preživil ovaj poraz nego neke bolnije poraze u prošlostiShanKu

Ja sam ovakvu reakciju imao na Italiju s prošlog Eura. U nekim prijašnjim godinama bi me primljeni gol u zadnjoj minuti baš ono izdepresirao, ali ono nisam baš previše osobno doživio. Valjda jer smo i protiv Španjolske i Albanije bili kriminalni pa nisam imao očekivanja za Italiju.

A ovo jučer me baš jako pogodilo iako nisam bio veliki optimist pogotovo nakon prvog poluvremena. Dugo će mi još ostat u sjećanju ona Sučićeva šansa za 2 0....
  • OsamŠest
    7.7k
    Kustiću pederu, zovi Bobana i Capellasa nek ti riješe Guardiolu za neku manju lovu..
  • Jurki
    26.4k
    Kustiću pederu, zovi BobanaOsamŠest

Slobodna Dalmacija: Bobanovim angazmanom oko novog izbornika, Kustic ce pogodovati Dinamu.
    Postavljajte balvane na A1.
  • KtcGoat
    6.4k
    Jel ono Drake jucer bio na tekmi
  • ElDorado
    12k
    Samo da pripomenem da su Ibrine izjave čista izmišljotina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.