• wolfgang14
    4.3k

to sam se i ja pitao i dam se kladit da je grafika otprilike ovako izgledala i onda su uzeli neki sićušni val koji su uspjeli nać i zumirali do mila Boga da izgleda onako dramatično

Snimka-zaslona-2026-07-03-140429.png
  • Kumerle
    3.1k

Mislim da i ova Collinina izmišljotina. Nigdje nisam našao izvor.

Po meni je penal čisti nažalost, jako glupo od Vlašića.

Poništen gol Gvardiolu jako sumnjiv, al jebena pravila su tu čista - "ako se lopta odigra ili dodirne od suigrača..."

Mi smo izgubili zbog tri jako glupe odluke i zbog nesreće. Prvi gol Kovacic tesku Liviju vrati, iz tog kornera Vlasic glupi penal napravi kakav dugo nisam vidio koliko je glup. Drugi gol Pongracic krivo procijeni let lopte i gleda u nju ko tele u šarena vrata dok 20 cm nizi napadac kraj njega skace i zabija glavom. Svaki korner njihov su dobili zracne duele, to dugo nisam vidio također jer u modernom nogometu je teško to vidjet i jednom-dvaput na tekmi, a kamoli svaki napadački korner kao da smo juniori.

Jako velika šteta, bolje da nismo ni zabili taj nesretni gol kad ga je senzor smrdljivi poništio.

Nadam se da Dalic odlazi i da ide smjene generacije. Imamo rezervi za igrat na ovom nivou iako ce jako tesko/nemoguce biti nadomjestiti Perisica i Modrica u primeu.
  • Nogo
    11.8k
    20260703-120547.jpg

Šta je s ovim zaleđem? Jesu li gledali zaokruženog igrača? Ovo mi sve smrdi i kao da su pomaknuli da bude zaleđe :vomit:
  • rokikaciga
    15.3k
    ofsajd je, tvoja crvena crta nije paralelna sa crtama izmedu razlicith nijansi travnjaka
  • Zg123
    3.8k
    cestitke, mozes crtati linije u hnlu idealan si kandidat
  • hardek
    10.6k

Po meni možda i najbolji komentar na situaciju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.