• Sibirski plavac
    9.7k
    Mi čak i kad zabijamo u zadnjim minutama , opet spušimo. Sjetimo se Španjolske 2021., 3 1 u 80 i nekoj, u idućij 5 minuta uspiješ čudesno izvuć 3 3 i produžetak, ali opet kurćina i tamo, dva gola primiš, jedan od usranog Morate
  • ElDorado
    12.6k
    jel ti to ozbiljno?
  • Nolifer
    15.5k

A ti si kao ozbiljan sada? Pa pogledaj ovu snimku.
  • db-izbjeglica
    21.1k
    Baš me zanima kakav je to senzor u lopti koji osjeti dodir sa dlakom. :lol:
  • Nadmocniji
    701
    Danasnje ispadanje, i ispadanje sa zadnjeg europskog su cisti primjer kako ti sreca negdje da, a negdje uzme.
    Dalic je u Katru medalju uzeo na cistu srecu (Belgija i Brazil), u Rusiji takodjer jako puno srece ali neusporedivo sa Katrom jer smo u Rusiji ipak neki kurac odigrali iako nas je zdrijeb u knockout fazi fino pomazio.
    Sve se to u zivotu iznivelira i stavi u ravnotezu.
  • Thor
    3.3k
    upravo sam slicno i ja objavio
  • pešća
    1.7k
    Daj molim te, kakva sreća, kradu nas gdje god stignu. Sve dvojbene odluke idu kontra nas.
  • ElDorado
    12.6k
    pa ofsajd je u trenutku diranja lopte Matanovića. Njihov igrac ne kontrolira loptu.
  • striko
    3.5k
    Dakle imaš senzor i očit offside. Zašto ideš gledati? Ili trebaš vrijeme da nacrtaš krivulju?
  • Xpert1992
    775
    Ovaj Lovren ziva dosada. Analiza utakmice nepostojeca. Odo spat.
  • Filip Međimurje
    1.6k
    Mene samo muči kod tog senzora ona grafika. Znači zašto nisu pustili da se oba udarca prikažu na senzoru, jer ono, amplituda je potpuno mirna i onda nikakvo štrajfanje kosom pokaže tranzijent intenziteta od više od pola amplitude, a onda ne pokažu ni pola sekunde kasnije tranzijent od Portugalskog napadača.

Sve u svemu, bar bumo sad mogli puni fokus na Dinamo baciti, dosta mi je već ovih noćnih smjena…
  • Thor
    3.3k
    Jebo vam senzor mater
  • ElDorado
    12.6k
    Ovo oko krađa mi je malo srbo tovarski sindrom. Kakva kradja ljudi. Danas sudac nije utjecao na nista.
  • Nolifer
    15.5k

Opet ti po svom.

Ne slažemo se.

Dam se kladit da bi drugima išao gledat to kao i penal.

Shvati kako želiš, nije moj problem
  • hardek
    11.1k
    Dakle imaš senzor i očit offside. Zašto ideš gledati? Ili trebaš vrijeme da nacrtaš krivulju?striko

Vjerovatno da odluči da li je Veiga imao loptu pod kontrolom kad se odbila od njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.