• ElDorado
    12k
    Evo Matteoni iznenadjujuce pametno zbori
  • Nemrem igra Dinamo
    6k
    Hvala ovoj zlatnoj generaciji na 3 medalje i puno lijepih trenutaka, idemo u remont i po nove pobjede... Mislim da je budućnost svijetla, Sučić, Baturina, zdravi Gvardiol i Kova, neki novi klinci... bit će još dana, bit će megdana :heart:
  • Paggini
    89.3k
    bald-football-team-525x350.jpg

Ocekujem da je od sutra cijela repka na ovom režimu
  • Xpert1992
    690

To je to. Sa zdravim Gvardiolom, spremnim Kovacicem, Sucic, Baturina, Beljo, Stojkovic, realno, dobri smo.
  • Ljubo
    985
    možda i nije do sudca ali je to te glupe organizacije koja uništava nogomet, kakvi glupi senzori na lopti, pa i da ju je sa vlasi dirao lopta nebi ni došla do Pasalica da ovaj Portugalac nju nije dirao. A opet možda je to samo i do mene ali ne vjerujem da bi isto bilo suđeno da je situacija obrnuta.
  • don
    20.4k
    koliko je ovo bolno, koliko zavidim ljudima koji ne prate nogomet.

tješim se činjenjcom da bi išli na Španjolsku i to bi stvarno teško prošli, ali opet jebeš mu mater uz ovakvo drugo poluvrijeme bi i mogli. Ma nek ide sve u kurac
  • hardek
    10.6k
    Iako nisam nikad bio ozbiljan u svojim riječima, moram se ispričati Matanoviću svejedno, jer momak je odigrao baš muški turnir, solidno su ga izbijali, solidno je i on izbijao druge. Dečko je zaslužio taj dres, neću se ljutit ako bude nekad ulazio.umjesto Belje u 60. minutiPaggini

Priključujem se ovome. Matanović je koliko god to smiješno zvučalo, naša verzija Halanda. Ima tu fizičku moć da može nosit igrača na leđima i dosta dobru brzinu za te fizikalije. Haland s Temua

Matanović, Beljo i Franjo Ivanović je naša budućnost. 3 totalno drugačija napadača, a svaki ima kvalitetu
  • lukaoj
    327
    pa kazem, problem su glupa pravila. Koliko puta sam vidio da je neki jeben gol ponisten jer je igracu mali prst u zaledju. Ne mogu se takve stvari suditi ako nije vidljivo golim okom.
  • wolfgang14
    4.3k

infantino smeće prokleto, jebi se i ti i cjelokupna fifa

LOPTA NIJE NI MIKROMETARSKI PROMJENILA SMJER KRETANJA, 0 UTJECAJA
  • rioda
    17.3k
    Kako se nama nikad nemre desit "Grčka 2004." moment...

Ispadamo sa turnira kad igramo loše, solidno ili dobri.

A ovi majstori zločinom od igre uzeli jebenu titulu.
    Sibirski plavac

Za takvo osvajanje moraš biti prgav, kalkulant i sve ostalo. Prije svega moraš odabrati lakši put
  • crophantom
    5.3k
    Hahhahahaha, ovaj brat na ovom krajem hrvatskom me nasmijao :lol:
  • podravskimodrikibicPMK
    271
    Jaki smo ko zemlja, potencijal je tu, budućnost je svjetla. Toplo se nadam sa novim izbornikom i još važnije novim žarom kojeg već dugo nema.

Odmorimo se svi pa nam dolaze vedrije teme koje rijetko razočaraju.
    Laku noć svima
  • rokikaciga
    15.2k
    Cini mi se da nebudem zaspao do posla ujutro :lol:

Sta nisam ovisan o sahu ili tak necem..
  • Nolifer
    15.3k

Kad smo kod senzora, zaš senzor nije detektirao igranje rukom njihovog igrača?
  • joesimunic
    186
    Dobit cu ban dozivotni ako napisen sta mislim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.