• Pacho
    19.7k
    Imam dojam da su prekidi podrucje nogometa koje je najvise napredovalo u zadnjih X godina i svako malo cujes kako ozbiljne ekipe imaju strucnjake za iste. Dok nas masnokosi mesija kaze da to nema veze s taktikom i pripremom nego koncentracijom dok pri svakom prekidu visimo. Mora da onda igraci imaju ADHD ili koji kurac?
  • Xpert1992
    775

Fifa drka na jos jedan susret Messija i Ronalda.
  • Hnlovac
    7.1k
    spremi se na pepsi penaldo finale, ipak tržište od 2 milijarde Indijaca mora bit zadovoljeno
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Ali stvarno fenomen, zakaj se mi toliko bojimo tog usranog Portugala. Protiv Francuske ili Španjolske unatoč pričama o kompleksim i svemu, opet smo dobijali i jedne i druge. Ove majmune predvođene Ronijem nemremo dobit ma da je ne znam kaj.
  • fuckin
    30
    Nemreš protiv FIFA-e i Portugala s ovako kriminalno amaterski branjenjem prekida. To nije stvar karaktera već uvježbavanja, a onda iz toga dolazi i samopouzdanje i famozni karakter. Šteta, imali smo ih.
  • Josip Frank
    289
    Bobane, nagovori Kovu da se vrati.Mr Anderson

A što ako već je?
  • rokikaciga
    16k
    ako ti ovo kazes onda sam siguran da se nece vratiti. Pas mater.
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Sva sreća nas napustila , odigrala iznad svih mojih očekivanja . Baš nesreća , šanse ,stativa ,kova dva puta . Jednom dok smo vodili . Glavu gore ,nadam se novi trener i kompletan stručni stožer. Dosta je uhljeba ,od Čorluke,Subašića , Olića , nitko blage veze nema . Svaki prekid ko penal ,strijepiš i nadaš se najboljem . Matanović je odličan bio ,čak me i Vlašić iznenadio iako je skrivio penal. Imamo mi i dalje momčad. Kapa do poda dečkima. Pokazali su da su najbolje kad je najteže. Zaslužili smo prolaz , ali nije bilo sreće . Znam da smo primili glupe golove ,ali imali smo više šansi i bolji smo bili definitivno.
  • Josip Frank
    289
    idi, vjera te tvoja spasila
  • rokikaciga
    16k
    Ovaj Lovren ne zna dvije suvisle recenice spojit zaredom. Neizmjerno neinteligentan i neelokventan covjek.
  • dzis
    1.5k
    pozlilo mi je...mater im jebem
  • Georg Koch
    8k
    Dosli smo do faze naseg dragog nogometa gdje senzori gledaju tj.prenose navodni dodir lopte i kose koji ni Bog dragi ne vidi :zip:

Strasno, najbolje poluvrijeme nasih momaka u nazad ihih koliko. Bolesno dobro i konkretno prema naprijed.
    Steta i steta glupog ispadanja, uzas.
    I za kraj, Petar Sucic je ajme meni igracina. Ajme ajme meni kako decko igra.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Zlobnici bi rekli "ovo i ona Italija su nam kazna za sve one penale, Lukakue, produžetke na prošlim turnirima"
  • ElDorado
    12.6k
    Stalno sam tvrdio i uvijek ću tvrditi potencijal ove repke je bio prevelik za neke amaterske i nestručne elemente koji bi trebali biti osnovni. Prekidi, selekcija, vodjenje utakmica… Nažalost i velika šteta.
  • crophantom
    5.8k
    a drugi bi rekli da su nam se te stvari vratile za 2008., 2012. I 2016.

Nekad te ide, nekad ne. Danas nije islo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.