• Nolifer
    15.3k
    Kad imaju let i kad je doček neki na aerodromu?
  • Danko
    3.3k

Srećom nećemo ga još dugo gledat, isto ko i onog argentinskog kepeca pun mi ih je kurac njih i fifinog povlađivanja njima dvojici
  • DrRatoljub
    1k

Zanimljivo, meni je bas suprotno. Danas nisam ništa ocekivao, mislim da svi trebaju biti ponosni. Nismo imali sreće, ali nije tu realno bio izgleda neki veliki rezultat. Ovo je bio maksimum, dok je na EURU mislim ostao pun rezervoar.

Ne kažem da si u krivu, Sve nas drugačije pogodi. Zal je samo za glupim golovima koje smo primili.
  • Pacho
    18.9k
    Imam dojam da su prekidi podrucje nogometa koje je najvise napredovalo u zadnjih X godina i svako malo cujes kako ozbiljne ekipe imaju strucnjake za iste. Dok nas masnokosi mesija kaze da to nema veze s taktikom i pripremom nego koncentracijom dok pri svakom prekidu visimo. Mora da onda igraci imaju ADHD ili koji kurac?
  • Xpert1992
    690

Fifa drka na jos jedan susret Messija i Ronalda.
  • Hnlovac
    6.6k
    spremi se na pepsi penaldo finale, ipak tržište od 2 milijarde Indijaca mora bit zadovoljeno
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Ali stvarno fenomen, zakaj se mi toliko bojimo tog usranog Portugala. Protiv Francuske ili Španjolske unatoč pričama o kompleksim i svemu, opet smo dobijali i jedne i druge. Ove majmune predvođene Ronijem nemremo dobit ma da je ne znam kaj.
  • fuckin
    6
    Nemreš protiv FIFA-e i Portugala s ovako kriminalno amaterski branjenjem prekida. To nije stvar karaktera već uvježbavanja, a onda iz toga dolazi i samopouzdanje i famozni karakter. Šteta, imali smo ih.
  • Josip Frank
    283
    Bobane, nagovori Kovu da se vrati.Mr Anderson

A što ako već je?
  • rokikaciga
    15.2k
    ako ti ovo kazes onda sam siguran da se nece vratiti. Pas mater.
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Sva sreća nas napustila , odigrala iznad svih mojih očekivanja . Baš nesreća , šanse ,stativa ,kova dva puta . Jednom dok smo vodili . Glavu gore ,nadam se novi trener i kompletan stručni stožer. Dosta je uhljeba ,od Čorluke,Subašića , Olića , nitko blage veze nema . Svaki prekid ko penal ,strijepiš i nadaš se najboljem . Matanović je odličan bio ,čak me i Vlašić iznenadio iako je skrivio penal. Imamo mi i dalje momčad. Kapa do poda dečkima. Pokazali su da su najbolje kad je najteže. Zaslužili smo prolaz , ali nije bilo sreće . Znam da smo primili glupe golove ,ali imali smo više šansi i bolji smo bili definitivno.
  • Josip Frank
    283
    idi, vjera te tvoja spasila
  • rokikaciga
    15.2k
    Ovaj Lovren ne zna dvije suvisle recenice spojit zaredom. Neizmjerno neinteligentan i neelokventan covjek.
  • dzis
    1.5k
    pozlilo mi je...mater im jebem
  • Georg Koch
    8k
    Dosli smo do faze naseg dragog nogometa gdje senzori gledaju tj.prenose navodni dodir lopte i kose koji ni Bog dragi ne vidi :zip:

Strasno, najbolje poluvrijeme nasih momaka u nazad ihih koliko. Bolesno dobro i konkretno prema naprijed.
    Steta i steta glupog ispadanja, uzas.
    I za kraj, Petar Sucic je ajme meni igracina. Ajme ajme meni kako decko igra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.