• rioda
    17.5k
    Fifa Ronaldu dala nagradu za igrača utakmice :lol: :lol:
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    S obzirom na svu nesrecu u zadnje 2-3 godine, jedini moguci izbor za Dalicevog nasljednika je Profa. Samo se sjetute svih golova u 90+, pa mi bi s njim osvojili i euro i svjetsko i copu i gold cup...
  • rokikaciga
    16k
    nakaradno. Ili Kova ili Costa. Treceg nema
  • Paggini
    92.2k
    Dajte upalite klimu ovima u studiu, toliko su znojni da vidim kamere na njihovim čelima
  • Xpert1992
    775

:rofl: lik bio igrac manje.
  • Nogo
    12.2k
    Samo neka linolada odleprša. Nadam se da više nikada neću gledati Vlašića u repki!
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Italija 2024. me uopće nije pogodila. Ovo večeras bome je. Nakon dugo vremena da sam nakon tekme reprezntacije baš ono...

Sretno Olmiću i ekipi protiv ovih padavičara i miljenika sudaca.
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Nadam se da ovakav poraz neće skrenuti pozornost sa ratnog zločina zvanog Dalićev popis za SP.
  • username
    38
    moguce, sjetio sam se samo da je slicna situacija bila ali sad vidim da je
  • mlinchica
    6.9k
    Od Portugala do Portugala.
    Dala, na potezu si.
  • vjeko1701
    26.8k
    Fifa Ronaldu dala nagradu za igrača utakmicerioda

Ma nek idu u 3pm. Govna.
  • jp23
    4.4k
    Mene najviše iritira, kada sam slušao različite trenere koji preuzimaju ekipe, različite izbornike drugih nacija, kažu prvi fokus je na prekide, to se najbrže da uvježbati.

Kako kod nas ono što se najbrže da uvježbati, izgleda tako užasno. I to ne ono, ajd da je malo labavo, nego izgledamo ko jebeni amateri, ko da sam skupio svoju ekipu s faksa i idemo čuvat korner, a da 5 od nas 6 nije niti u školi išlo na nogomet. Znači baš me to jebeno ljuti
  • Nolifer
    15.5k
    Kad imaju let i kad je doček neki na aerodromu?
  • Danko
    3.4k

Srećom nećemo ga još dugo gledat, isto ko i onog argentinskog kepeca pun mi ih je kurac njih i fifinog povlađivanja njima dvojici
  • DrRatoljub
    1.2k

Zanimljivo, meni je bas suprotno. Danas nisam ništa ocekivao, mislim da svi trebaju biti ponosni. Nismo imali sreće, ali nije tu realno bio izgleda neki veliki rezultat. Ovo je bio maksimum, dok je na EURU mislim ostao pun rezervoar.

Ne kažem da si u krivu, Sve nas drugačije pogodi. Zal je samo za glupim golovima koje smo primili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.