• Omake
    18.5k
    Ako njima vrijednost ekipe padne ispod razine duga, moglo bi to pokrenuti neku vrstu lančane reakcije gdje će ovi kojima se duguje krenuti u agresivnije u naplatu da dobiju barem nešto od toga što im se duguje. Oni nisu svjesni koliko su sreće imali s Mlacicem i u koliko bok još goroj situaciji bili da se nije nakon pola godine dobro prodao.
  • NORTE
    25.2k
    Hajdug ima 33.5 milijuna akumuliranog dugaSmotanihaker

Trenutno možemo vratiti i onu famoznu "Highdug".

Prije nekih godinu dana Ljpv je izjavio da je Highdug sada u dobroj financijskoj situaciji, a da je oko 2012. bio pred stečajem (!), samo tri godine nakon privatizacije državnim novcem!

2009. je donesen zakon o spasu hajduga i dionice su tada kupile državne firme.
  • NitkoBitan
    37.4k
    Jesu li obaveze vece od imovine? :cool:

Zna se kaj to znaci. BANKROT!
  • Paggini
    88.4k
    33.5 milijuna akumuliranog duga?Smotanihaker

Ako se ja dobro sjećam, neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali te famozne 2012. godine, kad se skupljala narkomanija u splitu da "SPASI" hajduk od dugova, sta nisu tada imali tipa 17-18 milijuna eura duga?

Sad imaju duplo vise hahahahaahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

• hardek
    10.5k
    Meni samo nije jasno šta oni čekaju s Pukstasom. Još godinu dana ugovor, cijena mu pada iz dana u dan
  • Jurki
    26.3k
    covjek sve rekel u 15 sekundi.
    Mijenjanje strategije i nacin manageriranja klubom svake godine mora dovesti do ovakvog kurslusa.
    Ima para - dovedi ocvale zviri.
    Nema para - nek igraju dica da se pokriju dugovi, prodali sve kaj valja, dopeljaj skupi škart.
    I to sve izvrtis u 2-3 sezone.

Ako imas para dovodis gotove igrace, ako nemas love.. guraj klince par sezona dok se financije ne oporave.. al onda zaboravi na borbu za naslov.. al kak to mandrilima retardiranim objasniti.
    Nemaju love, dovode šrot iz picke materine i dozivljava rulja klimaks jer su dopeljali nekakvog šepavog igraca iz Madagaskara.
    U nogometu nema nikad vremena kaj se tice prve ekipe ako objektivno pucas visoko (Dinamo).
    Al u njihovom slucaju di je pauk u blagajni krepal odavno.. treba vremena i to jako puno vremena dok odgojis par generacija klinaca i prodas ih za neke dobre sume.
    Nije nogometni klub za njih.
  • Orc123
    16.1k
    ja bi njega uzeo...bio bi dobar kod nas.
  • Omake
    18.5k
    Nesposobni
  • Zoran
    659
    Mi cuvamo lovu za Livija.
  • Jurki
    26.3k
    ja bi njega uzeo...bio bi dobar kod nas.
    1m
    Orc123

Jednom smo ih spasili s Andrijasevicem.. opet se takva greska ne smije ponoviti.
    Treba lijepo, kulturno se drzati po strani dok govna odlaze da se ne usmrdis.

Nisam siguran kak to ide kod šdda, mislim da mogu izdati dionice i dokapitalizirati klub.
    Al kak Omake veli.. ako netko krene s agresivnijom metodom naplate.. onda je "puške v kuruzu".

Bu se njihov particetl vrtel po drustvenim mrezama.. :rofl:
  • superhik
    12.8k
    "- Izrađujemo novčane tokove dobavljačima i tako upravljamo tim rizikom."

Drugim riječima ne plaćamo dobavljačima preko svih zakonskih rokova.
  • vjeko1701
    25.7k
    Jel to istina da Hajdug ima 33.5 milijuna akumuliranog duga?Smotanihaker

To im je napredak, znači da su smanjili sa 40ak.
  • Dzoni
    6.4k
    Ako će nam transfer politika spasti na to da se kurčimo s Hajdukom i kupujemo im igrače, spadamo na njihov nivo, u svakom smislu riječi
  • pešća
    1.6k
    Jesu oni stvarno dali broj 9 liku koji nije standardna špica i visok je metar i šumska jagoda? McKenna i Dominguez mogu bacit partiju šaha u derbiju.
  • Jurki
    26.3k
    Ako će nam transfer politika spasti na to da se kurčimo s HajdukomDzoni

Upravo to. Pukstas nije nekakvi ekstra svjetski talent da bi trebali ici u takve poslove.. kurcenje da im kupujemo igrace samo zato jer mozemo. Na trzistu ima igraca kolko hoces.
    To je djetinjasto i debilno.
    Od njih ni kiselu vodu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.