• Dzoni
    6.4k
    Dejan Petrovič u Johor Darul (Malezijski vječni prvak). 4 godišnji ugovor, poplava hnl igrača u Indoneziju i Maleziju
  • IvanPerić1945
    350
    Večeras je i skupština na Poljudu,,pa šou će da bude bre
  • Keyser Soze
    19.7k
    Vuškovići objavili postove podrške Livaji.
  • Jurki
    26.3k
    sve vise izgleda da je Tahograf stvarno dobio naredbu rijesiti se Markana.
    Garciji to isto paše, i čekali ga na volej.
    To je sitno krsenje discipline.. ide eventualno neka novcana kazna, isprika i tjt a ne tjeranje iz kluba.
    Pa takvih ispada ima valjda u svakom klubu kad netko iskoci iz tracnica.. sve je to normalno.

Ali s klubske strane, to je jako losa odluka jer kak ces ubuduce dovesti nekakvog igraca ako tak drasticno kaznjavas s raskidom ugovora.
    Imaju pravilnik, oderi mu novcanu kaznu i teraj dalje.
  • Paggini
    88.3k
    Rispekt Vuškoviću malom
  • Jurki
    26.3k
    mislim da se time prekrizio za povratak u sezoni 37/38.
    Povratak stopera koji je ka dite otisa u bili svit sluzit šolde i razvit se u zvir.
  • Paggini
    88.3k

Taman će tad ljudi zaboravit video od Perisica pa mogu samo ponovno isti iskoristiti
  • NitkoBitan
    37.4k
    Do tada ce ustaljeni predsjednik Bilic poprimit izgled lemura iz crtica Madagascar.
  • Jurki
    26.3k
    bit ce taman na trecoj zlatnoj zvjezdici iznad tignja fritula.

IMG-1680.jpg
  • CastAway1986
    5.7k
    seronja za tebe sto ne znaci da se trebamo svi sloziti s tom tvrdnjom,iskomentirao sam da njih dva mi nikako ne mogu stati u istu recenicu ili usporedbu..Zivio
  • vjeko1701
    25.7k
    Zašto ste toliko uvjereni da će ove prinove tovara bit toliko grozne? Jeste ih gledali ili je zaključak po ligama iz kojih dolaze? Kakav je kvalitet HNLa u odnosu na te lige?criticus

HNL je takav kakav je, definitivno nije najbolja liga na svijetu. Al svaki put dosad kad je netko išao sa stavom da po drugim/trećim ligama ima boljih i jeftinijih koji mogu pojest HNL, ispala je teža blamaža. Posebno kad su bili igrači sa jako malo seniorskog iskustva.

Probao Palikuća sa brdom free transfera u jednom roku, nekima iz čak respektabilnih klubova i liga, pa se raspalo.

Probao Boto sa juniorskim trenerom i svakojakim transferima, pa su mu jedini pogođeni igrači bili iz HNL-a, jedan iz Maribora i Dantas. Di su danas Ademi, Hasic, Ohajunwa, Tuia ili Kewal. Opet počeo pad do borbe za opstanak.

O Marićevom moneyballu je sve već ispričano a ti igrači su bili daleko ozbiljniji od ovih koje dovodi Hajduk.

Nije transfermarkt mjerilo, al kad dovedeš igrača koji s 25 godina i dalje nema profilnu sliku tamo a pošle sezone je u segundi odigrao oko 20% minuta, pa ipak nešto govori o toj kvaliteti. To mi je igrač kakvog dovodi Istra ili Gorica.

Graf je ili neviđeni genije po čijem receptu onda bilo koji HNL klub može u borbu za naslov ili je divlje podcjenio ligu ako misli da sa ovim može u borbu za vrh. Naravno, uvijek može biti da je žrtveni jarac koji je doveden da odradi prljavi posao pa bude bačen pod bus.
  • criticus
    8.4k

Racionalno, nemam primjedbu. :smile:

Kod mene će uvijek bit opreza s obzirom na njihov status u Hrvatskoj.
  • vjeko1701
    25.7k
    Racionalno, nemam primjedbu. :smile:

Kod mene će uvijek bit opreza s obzirom na njihov status u Hrvatskoj.
    criticus

Nenogometni faktori su druga stvar ali to nema veze sa kvalitetom dovedenih igrača. Od svih koje su sad doveli ne vidim nijednog za kojeg mogu reći - da, to će biti bolestan igrač za HNL. Svaki može biti, al nijedan zasad ne izgleda tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.