• Droljo
    28.9k
    Marco pasalicLudovic IX

Ono kad nije dodao je za zatvor. I o tome se malo priča.
  • Noel
    21.8k
    Ono kad nije dodao je za zatvor. I o tome se malo pričaDroljo

Da je Panama dala gol i da smo kiksali, Marco Pašalić bi bio Daliću glavni problem i razlog kiksa, to je to u čemu sam ranije gore pričao.
  • ElDorado
    11.8k
    Brk ga dere li dere.Čak je i Olivarija povukao
  • Jos-Optimus
    11.2k
    Iliju je gušt slušati, ozbiljno...shvatiš da.je čovjek stvarno bio dobar trener i kojom jednostavnošću pojašnjava nogometne postulate...baš volim kad je on gost
  • Nogo
    11.5k
    Dalić ima sve manje asova u rukavu. Zašto je zvao Tonija Fruka ako ga ne koristimo kada nam treba netko da probije linije? Mogao je zvati Luku Stojkovića da mu bude taj as u rukavu. Kako Stojković nema tu mjesta barem biti na klupi nakon sezone koju je imao? Brži, mlađi i agresivniji je od, recimo, Kramarića. Sigurno bi nam mogao pomoći - raspravljalo se u studiju.

Brko :clap: :clap:
  • Efes Pilsen
    16.1k
    Kaze Jese znam koliko Perisic trenira, pa najbolje jos da ne trenira?
    Tu heroizaciju smo platili na Euru, a placamo je i sada. Rehabilitacija na Euru i SP-u i niko ne vidi problem jer dobri su decki, cak i treniraju. Koja je definicija profesionalnog igraca?
    Bjelica zaziva Kramarica koji je uspio sporu igru ucinit jos sporijom.
    Zato Brku svaka cast iako bi kao najstariji mogao pricat herojske..
  • ElDorado
    11.8k
    Lik u svojim monolozima ne izgovori niti jednu jedinu floskulu ili tipičnu frazu i uobičajene kretenizme
  • db-izbjeglica
    20.8k
    svašta sam mislio da ću vidjeti, al da se na dinamovom forumu idealizira iliju lončarevića... :brow:

ljudi moji, taj čovjek nije bio sposoban uvesti dinamo u top 6 klubova HNL-a, nakon odrađenih priprema je završio u ligi za ostanak, sa dinamom, u mrtvom HNL-u.

slaven belupo nije bio kadar dobiti u odlučujućoj utakmici, sa 60 godina na leđima.

nažalost sam dovoljno star da pamtim njegove eskapade na dinamovoj klupi pa mi ove opservacije o vođenju momčadi na svjetskom prvenstvu nisu pretjerano zanimljive i smatram ih razinom birtijskih rasprava nakon 5 žuja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.