• bluemagic
    1.3k
    Mislio sam da je ovaj narativ umro prije barem 10 godina, ali ocito ne pratim dovoljno.jakov1

Generacije od 2000-ih na ovamo mahom biraju LeBrona za GOATa, cak i igraci koji su dolazili u ligu od 2010. na ovamo

Isto kako Messijevi Indijci broje Ronaldu konverziju slobodnjaka ili nesto trece po cem je Messi glatko bolji.jakov1

Nadi mi jednog indijanca (tu rijec vjv. trazis, a ne indijac) koji je ikad rekao za Ronalda da je bolji izvodjac od slobodnjaka od Messija. Ronaldo je lako moguce najgori izvodjac slobodnjaka u povijesti kad se uzme omjer izvedenih i zabijenih
  • Mr Anderson
    20k
    Nije CR7 baš najgori, iznad prosjeka su i jedan i drugi kad se gleda cijela karijera, a kad se gleda zadnjih 10-12 godina tu je Messi daleko bolji u postotku zabijenih slobodnjaka.
  • jakov1
    1.6k
    tu rijec vjv. trazis, a ne indijacbluemagic

Nisi nikad svjedocio Penaldo/Pessi raspravama na youtubeu?
  • Dino
    5.6k
    S obzirom da vecina ljudi koji prate nogomet nikad nije igrala na nekog ozbiljnoj razini nit se razumije u nogomet uopce, rezultat u potpunosti ocekivan :yum:
  • Jos-Optimus
    11.3k
    nije istina, Lebrona i dalje biraju u ogromnoj manjini, a igraci koji ga biraju su u agenciji od Clutch sportsa. Znaci, covjek nema niti jedan argument za GOAT-a osim dugotrajnosti pa je nakupio rekorde.
    * nije bio strijelac kao Jordan
    * nije bio defenzivac kao Jordan
    * Jordan nikad nije imao kolaps kakav je ovaj imao protiv Dallasa i San Antonia u finalima
    * nitko nije igrao sa toliko All star igrača kao Lebron, Kobea se minorizira kako bi se diglo tog prepotentnog narcisa. On Jordanu nije ni do koljena, dapače, ispred njega su Kobe, Kareem i Duncan sigurno
  • Dr Hofmann
    5.8k
    E ovu raspravu nisam nikad očekivao na Zoni :lol:

Ali ajde kad je već tu, onda bum i ja svoje rekao...

Za Cristiana Ronalda mi je možda i najveći uspjeh u karijeri što je uopće njegovo ime u raspravi kao najvećeg svih vremena. Najbolja usporedba je bila od Ibrahimovića, Messi je prirodni talent, a C. Ronaldo je produkt treninga. "It is different because he is the result of hard training,” Ibrahimovic said of Cristiano Ronaldo. “It is not natural.” Možda i ljubomora, ali meni nije daleko od istine.

Da imam kartu za utakmicu i moram ići gledati jednog ili drugog, otišao bi gledati Messija svaki put.
  • jakov1
    1.6k
    Messi je prirodni talent, a C. Ronaldo je produkt treninga.Dr Hofmann
    Nema treninga koji te nauci da jedini prepoznas ovu kretnju i naletis na loptu bas u trenutku da ju mozes potegnut punom snagom, iz tjedna u tjedan, 20 godina, skoro 1000 puta.
    IMG-6352.gif
  • Dr Hofmann
    5.8k
    Pričamo o dva najbolja nogometaša ikad, naravno da je i Cristiano nevjerojatno talentiran. Ali sad se cijepaju atomi, a Ibrahimovićeva izjava je, meni, ustvari jednostavna ali i istinita. Messi je jednostavno ,,prirodniji" talent. Jebi ga, možemo sad dvadeset godina debatirat o njih dvojici. Meni je po nekoj esenciji nogometa, spoju uličnog i vrhunskog nogometa, Messi druga dimenzija.

Ronaldinho ili Cruyff
    Uh, ne bi rekao da im je Messi baš daleko po talentu
  • jakov1
    1.6k
    Messi je jednostavno ,,prirodniji" talent.Dr Hofmann

U usporedbi s Ronaldom je, ali ako cemo usporedivat koliko je ciji talent "nogometan", doci ce neki Ronaldinho ili Cruyff i pomesti pod obojicom makar im sveukupnom kvalitetom nije ni blizu.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.