• deda
    46.4k
    Jutros moj stari veli u kakvim to dresovima igraju Ameri, izgledaju ko klauni. Ja mu velim da je dres kao izabran za najljepši na prvenstvu. Pao je pod stol od smijeha skoro.
  • Frizura Robija M
    471
    Zašto je Dalićeva presica bila jedna od najboljih koje je ikad održao?

Imam osjećaj da je Vice dobio poziv iz saveza nakon kaj je opleo po Daliću pa odmah izbacio članak kako opravdava najavu micanja Muse i stavljanje Budimira.
  • Zagi
    17.9k
    Musa zabio gol i iduću ispada iz prve? Nebumo to gledali.
  • ElDorado
    11.8k
    Nasliv nije stavio Vice nego neki moron na desku. Vice je samo napisao da je najavio dvije bitne promjene, cetvorku i Budimira. I to pokusao argumentirati dosta logicno.
  • Mikina lijeva kopačka
    790

Meni i je jedan od najljepših, ovaj tu ka je netko stavio kak bi naš izgledao na tu shemu. Prejeben

Norveški je najljepši, švabi isto klasika jedna, ne još dugo (ko ljubitelj proizvoda gospodina Adolfa mi je žao kaj idu na Nike), Japanu su jednostavni i dobri dresovi, isto ko i Meksiko (detalj na štucnama s trobojnicom je jeben)
  • pešća
    1.5k
    Možda sam je nešto zabrijao ali prvotni naslov tog članka je bio da je Hrvatska "stvorila čudovište" pa su se neki pobunili da je Dinamo zapravo stvorio igrača i eto promijenjen naslov.
  • dzis
    1.5k
    Mislim da cemo iznenadit i dobit iduce dvije lakse od ocekivanog.
  • Danko
    3.3k

Ako Sučić i Baturina budu raspoloženi, sve ovisi o njima.
  • lukaoj
    244
    realno je Luka Sucic nas najbolji suter. Decko ima bombetinu u nogama. Dobro dode kad ne mozes zabiti nikako, a nas problem je cesto realizacija.
  • KtcGoat
    6.1k
    Olić o Panami:
    Od danas smo fokusirani isključivo na Panamu, kako mi u stožeru, tako vjerujem i igrači. Imali smo dovoljno vremena i mi i momčad za odmor i analizu što je bilo dobro, a što nije. Gledali smo suparnika u dvoboju s Ganom. Radi se o ekipi koja je imala jako dobru seriju, ne treba zaboraviti da su do poraza od Meksika bili čak 13 utakmica bez izgubljene utakmice. Imaju igru, žele posjed i dominaciju, žele napasti, stvarati prilike, ali mi smo sve to proanalizirali. Od prve minute ćemo htjeti uzeti posjed, dominirati i visokim presingom napraviti pritisak te biti permanentna opasnost za njihov gol. Hrvatska ima kvalitetu, a ekipa je nakon poraza željna pokazati i dokazati da može biti nadmoćna protiv takvog protivnika.
  • Jos-Optimus
    11.1k
    Ja stvarno mislim da smo mi potencijano izrazito jaki, dapače, da nismo ni bili loši protiv Engleske do tog brainfarta. Sve to uz nikakvu igru Luke, Perisica i Vuskovica.
    Kad bi se ohrabrio i stavio mladost i moć da igra - to bi bio apsolutni najbolji potez. Musa je pokazao da je avion za Budimira i zbog presinga i realizacije. Okruzio bih Kovacica Baturinom, Sucicem i Vlasicem, a u drugom poluvremenu ubacivao staru gardu. U obrani bi bili Sutalo i Ćaleta Car kao neki Lovrenov klon. Gvardiol mora lijevo jer je debil pozvao jednog beka. Ma mozemo daleko i nikog se mi ne trebamo bojati.
  • ElDorado
    11.8k
    stari slagao sam se s tobom sve dok nisam procitao - Vlašić
  • Jos-Optimus
    11.1k
    ma igra dobru sezonu, fizički je moćan, tu imamo fantstične opcije rotacije Pasalica, L. Sucica, njega, Jakica...biraj ovisno o protivniku
  • Sajla
    21.2k
    Suci protiv Paname:
    "Glavni sudac bit će Gabonac Pierre Atcho, jedan od najpoznatijih afričkih sudaca. Pomagat će mu sunarodnjaci Boris Ditsoga i Amos Abeigne. Četvrti sudac bit će Khalid Alturais iz Saudijske Arabije, a rezervni pomoćnik Mohammed Alabakry, također iz Saudijske Arabije."
    Nadam se da će biti neprimjetni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.