• criticus
    8.2k
    Ono što nisam spreman je čitati stalna dociranja što bih ja trebao sa tom plaćenom ulaznicom raditi.The Undertaker

Ovo pretpostavljam da misliš na zonu. Ili misliš da ni klub nebi trebao moći na neki način uvjetovati pravo prvokupa za sezonu iza dolascima/prepuštanjima u trenutnoj sezoni?

Kužim da ti sa svojom kupljenom kartom možeš raditi što želiš. Pa čak ne doći nijednom. To za Maksimir trenutno ni nije neki problem, vjerojatno nikakav. Ali za Kranjčevićevu će biti. Jer ako i tamo 50% godišnjaka u prosjeku bude dolazilo ja vidim jedino 2 opcije za klub, ili ovo uvjetovanje ili drastičnije smanjenje broja i poskupljenje godišnje ulaznice.
  • The Undertaker
    9.9k
    Novi stadion, nova pravila. Ako pritisak za godišnje bude veći od ponude, sigurno mora biti neki kriterij za raspodjelu. Bitno je da je unaprijed najavljen, dosljedan i transparentan. Iako, tek treba viditi kako će ići i tamo sa posjetom. Većina računa da će biti navala ali većina ne računa da će i cijene vjerovatno biti znatno više
  • Thor
    2.8k
    frende,nisam uopce pricao niti mi je bila poveznica cijena karata jer,necu reci da mi je nebitno, ali kak je netko izracunao, 16 eura po tekmi je meni ok cijena. I zapravo fakat o tome ne bi trebalo diskutirati al tak je kak je.
    Ide mi na k.ta neka svako malo... mi/vi ovi/oni, bacanje epiteta i tak...pa me izbacilo malo iz takta.
    Jbg
  • criticus
    8.2k
    Novi stadion, novaThe Undertaker

Da, kad smo već kod ovog nisam pohvatao detalje kod prelaska na kranjčevićevu ove godine. Čuo sam da će se kontaktirati pretplatnici u vezi izbora tribine. Ali nisam čuo da je bilo nekih većih detalja, možda se trenutbo ni nezna što je ok.

@Papastrumf meni kao godišnjaku zapada bi bila bitna informacija, u trenutku odabira zapad/istok Kranjčevićeve, cijena godišnje po tribini za sezonu 27/28. To bi mi jako igralo ulogu dal uzimam ove godine zapad ili istok jer pretpostavljam da onda godinu iza ponovno mogu u prvokupu kupiti svoje mjesto.
  • Thor
    2.8k
    dio zapadnjaka ce na kranjci preci na dio zapada i dio na istok i to sredina i blize jugu. Predsjednik je najavio u dogledno vrijeme anketu informativnu da otprilike dobiju sliku koliko bi gdje htjelo preci.
    Meni je iskreno svejedno a ak bas ce se.moci uvaziti prvoizbor, rado cu opet preci na istok.
  • criticus
    8.2k

Da da ovo sam pohvata. Al karikiram, ako zapad za sezonu 27/28 bude 800 eura a istok 650 volio bi to znat prije nego ove godine odaberem tribinu. Mislim budući da je ovo kut zapada vs sredina istoka možda cijena bude ista, al i to bih htio znat.
  • Thor
    2.8k
    brijem da to u ovom casu nitko ne zna sto ce i kako biti dogodine. Mozda kao i do sada bude se moglo mijenjati godisnja za drugu godisnju. Vjerujem da,da.
  • criticus
    8.2k

Ma ne mislim sada već dogodine u trenutku kad moram odlučiti. Anketa nije obvezujuća. U anketi se može i stavit uz pitanje dodatno ukoliko je cijena ista/različita za istok u odnosu na zapad.

Pretpostavljam da će dogodine isto prvo ići prvokup svojih mjesta, pa želim iskoristiti tu opciju a ne riskirati da gubim mjesto.
  • The Undertaker
    9.9k
    Po nekom mom viđenju, u zimskoj pauzi bi se već trebalo znati kada će stadion točno biti gotov i već tada imati sve spremno: cijene pretplata, odabir tribine i mjesta na tribini, pravila (praćenje dolazaka ili ne) za 27/28 kako bi ljudi pravodobno imali sve potrebne informacije za odluku.
    Sigurno i klubu treba neko vrijeme da sve to operativno organizira
  • Dinamosaurus
    115
    Btw jel netko zna hoće li se za ovu sezonu mijenjati cijene pojedinačnih ulaznica?
  • Papastrumf
    23.2k

Nece, a ostat ce iste i na Kranjci za taj odredjeni dio utakmica u ovoj sezoni.
    Zapad dolje = zapad
    Zapad gore = istok
    Sjever = jug i sjever
  • fakin
    4.8k
    Znaci za 7 eur moci ce se gledati utakmica Dinama na novom stadionu.
  • deda
    46.4k
    Molim samo da se nitko ne buni da je prejeftino. :rofl:
  • NitkoBitan
    37.2k
    Tko ce odgovarati za tako niske cijene?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.