• rioda
    17.1k
    Hoće li se uvesti neka nova usluga, zahodi će biti čisti, montirat će neku novu tendu?Nevo7

Zahodi bi trebali biti čisti, bar prvu utakmicu na Kranjči
  • jp23
    4.1k
    Kakav je postotak kod godišnjaka kada se uzme u obzir i prepuštanje mjesta? Odnosno broj na koje su došli + one na kojima su prepustili mjesta u odnosu na broj utakmica
  • fakin
    5k
    a valjda smo i sami svjesni da dosta ljudi kupi godišnju samo kako bi imali pravo prvokupa euro gostovanja
  • Papastrumf
    23.4k
    Zanemarivo veci. Na zapadu se prepusti par desetaka po utakmici, a na sjeveru nesto vise.
  • Sajla
    21.3k
    Najskuplja godišnja ulaznica je €410.
    18 ligaških, 3 utakmice europskih pretkola, 4 utakmice u skupini = 25 utakmica
    €16,40 po utakmici. a ako upadne još koja kup utakmica ili se ponovi kao s Gentom... bit će i manje.

ove sezone pojedinačna karta za Rijeku i tovare je bila €30 = €120
    Betis, Celta, FCSB, Fener €45 = €180
    tih 8 utakmica je €300, pa ako pretpostavimo da će pojedinačne cijene ostati iste, za još €110 gledamo najmanje 17 utakmica, manje od €6,5 po utakmici.

je li puno za dati odjednom? da. ali prolazimo ovu priču svake godine u ovo vrijeme....
  • The Undertaker
    9.9k
    Svake godine ista priča. Ako se sve godišnje prodaju (a prodati će se) onda nisu skupe.
    S druge strane, s obzirom na popunjenost, pojedinačne ulaznice su očito preskupe.
  • SanctaSanctorum
    381
    Nastavno na ove brojke koje je Papa napisao o dolasku godišnjaka, jedva čekam uvođenje praćenja dolaska na utakmice ili prepuštanja mjesta istih. Spomenulo se da će to krenuti prelaskom na Kranjču.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ja jedva čekam primjenu Etičkog kodeksa i na članove. Osloboditi će se dosta mjesta za nove godišnjake.
  • fakin
    5k
    i mislite da će onda ti novi godišnjaci biti redoviti? moš mislit, bit će još neredovitiji od ovih sada.

valjda ste shvatili da nemamo neki bazen ljudi koji u redu čekaju da se oslobodi neka godišnja pa da ju kupe i dolaze na 80% tekmi.

i lani i preklani na kraju je godišnju mogao kupiti tko je htio pa sumnjam da se drastično povećala dolaznost godišnjaka nego godinu prije toga.
  • Dinamosaur
    3.4k
    Ja jedva čekam primjenu Etičkog kodeksa i na članove. Osloboditi će se dosta mjesta za nove godišnjake.The Undertaker

cudno kak te eticki kodeks nije interesirao dok si imao zakupljen stolac na istoku
  • deda
    46.5k
    Treba svakako pohvaliti potez kluba da se U18 i Over65 grupi navijača da popust na godišnje. To je moj stav već godinama i drago mi je da je konačno usvojeno. Nadam se da će isti popust dobivati i na pojedinačne karte.
  • rioda
    17.1k

Pa nije li tako bilo i lani?
  • The Undertaker
    9.9k
    Mi pretplatnici na Zapadu plaćamo najviše, trošimo najviše i pratimo klub najduže. Dopizdilo je više da svaki novokomponirani navijač prvo šilji k... na nama.
  • deda
    46.5k
    Je u pravu si zato i spominjem pojedinačne jer mislim da bi se i na njih trebalo primijeniti.
  • Crusades
    24.5k
    trošimo najviše i pratimo klub najdužeThe Undertaker

Na koliko si gostovanja bio?

Nekoliko puta si spomenuo te "novokomponirane" navijače. Nisu oni novokomponirani nego im je godinama bio zabranjen dolazak na domaći stadion. Ne znam zašto te oni toliko iritiraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.