• Frizura Robija M
    462
    ma bolje bez beka pa nek krpa tko god nego netko tko nije elitna razina.
  • ImotskiNKDZG
    246
    Mišić je prije svega triba bit u ovoj ekipi. Mi nakon Marcela nemamo zadnjeg veznog,Modrić to više pokrivati ne može sa svojim godinama. U Milanu je igrao totalno drugu poziciju i manje odgovornu.
  • Efes Pilsen
    16k
    Moze drugorazredni napadac, moze veznjak kojeg vodis okolo iz samo tebi znanih razloga, moze igrac van forme, moze i igrac klupiran u klubu, ma moze sve.. Al drugorazredni igrac na prirodnoj poziciji? Ne daj Boze veceg zla..

Ja ne znam jel on svjestan koliko bi si otvorio opcija da je samo uzeo Smolcica od navedenih.. Al mozda je Smolcic bas tesko govno za atmosferu, onaj jeanput kad je bio pozvan se svasta moglo dogodit
  • Frizura Robija M
    462
    Al mozda je Smolcic bas tesko govno za atmosferu, onaj jeanput kad je bio pozvan se svasta moglo dogoditEfes Pilsen

Možda. A možda se samo ne uklapa u family profil i obrasce ponašanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.