• Marc
    1.1k
    Cijelo vrijeme Dalić trubi da je obrana ključ na prvenstvu i na kraju prolaze kroz nas ko nož kroz šlag. Ostavljanje Kanea samoga na prekidu… Modrić ovakav se može jedino vratiti u Dinamo B. Hvala Dalić, hvala Modrić. Zovi idući put ekipu koja je u šusu i formi i koja ima samopouzdanja a ne pola močadi preko 32 i uz to ozljeđeni.
  • Navijač Dinama
    12.6k

Tvoji svakako sutra igraju sa Švicarskom, nemaš šta svakao radit ovdje na ovoj temi.
  • Fabercaster
    1.1k
    Na Svjetskom Prvenstvu 2018. Hrvatska je kriminalno branila prekide.
    Na Svjetskom Prvenstvu 2026. Hrvatska kriminalno brani prekide.

Prije bilo kakve analize o uspjesima i neuspjesima Dalića, popisima, formacijama, finalima, medaljama itd. mislim da je bitno osvjestiti da u 8 godina mandata čovjek nije uspio posložiti valjda jedini segment igre gdje mu kvaliteta kadra nije bitna.

P.S. prodaja Livakovića je najgori transfer u povijesti kluba ikad. Jebo ih i Fener i 6 milijuna eura.
    Moramo ga otkupiti pa makar i na kredit.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Ma ne bih sad vadio to na argumente "protivnik nije bio 100% unutra". Izuzev penala koji se srećom po njih ponovio (znaš kad će se nama desit da protivnik za sekundu ranije uleti i bude ponavljanje? Nikad) i jednog kornera, ništa konkretniji od nas nisu bili u prvom dijelu. Prije bih rekao da je naša bolikurčina (iz nekog razloga odmah na početku drugog dijela) njima omogućila brzi gol odmah na početku drugog za 3 2. A i taj treći gol , fakat dugo nisam vidio da neka ekipa toliko padne nakon jednog gola. Mogli su nam u idućih par minuta dati barem 3.

Ovo ima vibe eura 2024, samo što nisi stradao kao protiv Španjolske. Sad očekujem mučenje protiv Paname (da, do toga smo došli, pogotovo jer nam je danas par njihovih brzanaca radilo dar mar, a i Panam im brzance ako se ne varam) kao protiv Albanije na prošlom Euru, i onda u zadnjem kolu mučenje kao i s Italijom, ali valjda ćemo nekako dobit to i nadat se da ako nedaj Bože budemo treći na kraju ipak izborimo knockout.
    Neprolazak skupine bi bio debakl epskih razmjera. Prolaz bi bio minimum. Četvrtfinale bih smatrao čudom u rangu medalje. Kaj se medalja tiče, dok god je Linolada strateg, nema tu kruha. Samo se nadam da ga nasljeđuje netko konkretan. Ove priče s Olićem kao nasljedniku , ježim se pri pomisli...
  • Time
    1.8k

Bosna ce ti reci sve,odakle ti prezime :kiss:
    Ili si ti možda od onih koji su "oslobodili" Zagreb 1945 klošaru jedan
  • miro
    9k
    ja sam cak pozitivno iznenađen, ako budemo ovako igrali u nastavku, mogli bi neku osminu finala mozda

ali, Luka Modric ne moze vise i to se sad vec jasno vidi

da je pameti i da je stavit ego postrani, on bi trebao ulazit s klupe

Petar Sučić i Marco Pašalić meni top, Marco mora igrat u prvoj i mi moramo igrat s 4 iza
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Čestitke liviju
  • Ljubo
    812
    mene malo podsjeća kao Gvardiol na Euru 2021. mlad i talentiran igrač kojeg loš izbornik stavlja u vatru prerano i stavlja prevelika očekivanja na njega.
  • Xpert1992
    646

Ma spor je ko blato. Ja pretrcim decka od 19 godina. A Gvardiol je bio los, tu nemamo kaj raspravljat.

A to kaj je on talent to mi nis ne znaci u ovoj i sljedece dve tekme.

Idem spat, nervozan sam ko pas. A sutra jos moram ic delat.
  • hardek
    10.3k
    mene malo podsjeća kao Gvardiol na Euru 2021. mlad i talentiran igrač kojeg loš izbornik stavlja u vatru prerano i stavlja prevelika očekivanja na njega.Ljubo

Usporediti Joška sa Vuškovićem je kao da Brozovića usporediš sa Tinom Svenom Sušićem
  • KtcGoat
    6k
    Dcc umjesto Vuskovica iducu i sa cetvrokom, ovo je bilo uzas
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    ma gvardiola na stop...

A da neko nije zovnio ni jednog beka
  • Pacho
    18.3k
    Prvi je pred kamere izašao Zlatko Dalić: "Loše smo odigrali drugo poluvrijeme, prvo malo bolje. Dobili smo golove, prvi nakon penala, drugi nakon kornera. Početak drugog dijela loš, pobjegao je i primili smo gol. Ne mogu sad komentirati što se dogodilo kod trećeg i četvrtog gola, slabo smo reagirali i to je to. Bilo se teško vratiti u utakmicu.
  • Ljubo
    812
    krivo si shvatio, nisam uspoređivao njihove kvalitete i talent nego izbornikovo neznanje i krivo korištenje mladih igrača, sjeti se kako su razapinjali Gvardiola nakon Eura 2021, iako nije on bio kriv nego izbornik. To sam uspoređivao.
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Kako ne, Jakic desno Stanisic lijevo :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.