• austrijanac
    11.5k
    Ovaj cirkus s trojicom iza i Vuskovicem ne zelim vidjet vise do kraja turnira.

Cenera prije kraja, ganjas rezultat, uvodis dva igraca koji sa 28+ godina i dalje nemaju definiranu poziciju u repki.

Vodimo deset veznih igraca, nerezonski biranih i to je ovaj rezultat.

4:2 zavarava; da se bar poserem sebi u usta nakon ovoga.
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Sva sreća da tri ekipe mogu proć grupu. Iako, očito će protiv Paname trebat dobit i to sa što višom razlikom da budemo kasnije među najboljim trećima ako bude potrebno. Gana će biti mučenje i vjerojatno naša minimalna pobjeda tipa 2 1. Nadam se da nećemo trebat sreću da budemo treći, ali sve opcije treba imati otvorene. Ako i Panama bude znojenje na svaku njihovu kontru i prekid, e jebiga onda.

Daliću, Pašalić mora startat iduću tekmu. Svojom živošću na terenu me podsjetio na Oršin masterclass protiv Španjolske 2021. gdje je u par mintua asistirao, zabio i unio nered u redove Furije. Marco se jedini usudi pucati iz daljine, i još je precizan. Oni šutevi Kove i Matanovića su ajme majko...
  • Jurki
    25.9k
    nama ova jebena iznenađenja nejdu u prilog.. jer su te vukojebine trebale dobiti porciju, a nisu.
  • Filip B
    366
    Sve ocekivano, samo kaj mi je “zao” jer ce Livi sad jos vise vrijediti
  • Jurki
    25.9k
    Zvone otvaraj kesu.. vadi zadnji cent i ne škrtari.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Baš... Ne bih se čudio da Paname uzme bod(ove) Gani ili da Gana iznenadi Engleze
  • Jurki
    25.9k
    ne mislim samo tu na nasu skupinu.. vec i ostale.. i te vukojebine se nadaju ugurati u najboljih 8 treceplasiranih.
  • Facke
    8.3k

Slobone ih vadi. Nije problem. Stojim iza svojih reci. Nazalost , i toga me bile strah, opet nespremni na terenu. I to me najvise smeta. Ja za to jednostavne vise nemam reci. I nemam nemam pojma koj bi rekel.
  • Agramer86
    1k
    Možda će nekome zvučat prepotantno i možda su me razmazili rezultatima ali ja kao navijač hrvatske reprezentacije koja je na zadnja dva prvenstva bila u polufinalu očekujem minimalno četvrtfinale.
    Danas su podbacili i primili su golove koje si Hrvatska na ovakvom prvenstvo ne smije dopustit... Neću i neželim se zadovoljit sa naša dva odlična gola.
    Svoj ugled moramo čuvati!
  • Jurki
    25.9k
    nem nist vadil. Nemoj ubuduce nikome davati bezrezervnu podrsku.. pogotovo ako prije icega napravi neke poteze koji su nerezonski, na temelju prijasnjih rezultata.
    Sa disbalansiranom momcadi nejdes ni na selski turnir.. jer dobit ces po picki.

U nogometu ne postoji jucer.. za jucer dobi placu, medalju... bonus.. a kaj je danas je pod lupom.

Zaboravi na zadnja 2 SP-a. kome je to trenutno relevantno? Za kaj?
    Samo za usporedbu.. i Tanac i Jurcic i Cacic su mljeli hnl.. ih bumo zvali nazad?
  • austrijanac
    11.5k

Facke brate moj, nama dva od tri stopera su bili kriminal.
    Drugi gol, Stones radi najgluplji blok ikada i Vuskovic ostane ukopan.
    Treci gol, nakon poluvremena, Vuskovic radi krivu kretnju, Gvardiol ispadne ko ratkapa i samo shvatis da je cijela ideja oko trojice iza bila fulana.

Bolje sutalo i caleta car s cetvoricom iza, nego ovaj kurac kaj smo danas u obrani igrali.

Zonu na korneru necu ni komentirat.
  • Nogo
    11.3k
    Meni je najveća komedija da mi nismo napravili niti jedan prekršaj za žuti karton. Da nismo uspjeli 3 i 4 gol nekoga "polomiti" prije i prekinuti akciju.

Obrana s Vuškovićem i ozlijeđenim Gvardiolom je bila katastrofa.
    Ja ne znam šta mi možemo promijeniti osim da krenemo sa 4 iza. Sve u svemu ovo je bilo jako loše.

Penal, pa ona komedija od obrane kornera za drugi gol.
    Jadna obrana danas kao svicarski sir.

Livi :heart:
  • Orc123
    15.9k
    hmmm a zaboravio si na naseg dragog Mmaea? Heheheh
  • db-izbjeglica
    20.8k
    Zabiti 2 gola englezima i to dva jako dobra gola, jednostavno mora biti dovoljno za barem bod.

Sasvim korektna napadačka utakmica i tu nema previše zamjerke.

Defanziva - horor!

Obrana prekida, strašno!

2 poklon gola englezima u prvom poluvremenu. Teško shvatljiva modrićeva reakcija kod penala.
    Onda poklon korner, ostavljanje Kanea samog - stvarno amaterski.

Gvardiol.. shvaćam da se mora uigrati, shvaćam da nije na 100%, al čemu nepotrebna iskakanja? Čovjek je ispadao smiješan. Odigraj taktički odgovornu utakmicu i to je to.

Modrić... mislim da on sam treba prihvatiti da više nije za veliku minutažu kontra najtežih protivnika.

Srediti obranu i to bi trebalo biti dovoljno za prolazak skupine, za dalje ćemo vidjeti.
  • Niko1986
    7.2k
    Mislim da Hrvatska jednostavno ne može na ovaj način igrati s tri iza. Za igrati tu formaciju ekipa mora biti maksimalno uigrana i znati u svakoj sekundi tko je zadužen za što. Mi to nismo i nikad nećemo biti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.