• Droljo
    28.7k

Pa daj cijeli mail da pročitamo. Ovak si nas sam narajco...
  • jedan u nizu
    18.4k
    Neko haarp testira ili?Nolifer

new-edition.gif
  • NerminB
    1.6k
    Brutalno. Zivjela Hrvatska sa svim njenim ljepotama..
  • blueslavonija
    366
    sve 5 ekipa i ja sam odušvljen ali malo je ispod radara prošla ova domoljubna pronatalitetna nabijačka pjesma !
  • Droljo
    28.7k

Ovo je treći put da se ta pjesma stavlja na forum u dva tjedna tak da i nije baš 'ispod radara' kak veliš.
  • blueslavonija
    366
    a jbg previše sam u karancu pa ne pratim baš sve :) čekamo četvrtu objavu ovisno o igri naših pulena........
  • puxigadjurdja
    3k

na putu iz Slatine prema Zg nas uhvatilo prije Pitomače i udaralo toliko da 4. brzina brisača nije pomagala. Sva 4, prva i 10 na sat sve do pred Đurđevac. Kako ste vi ispod prošli?
  • Droljo
    28.7k
    Nas je (ovaj put) zaobišlo. Srećom.
  • Paulie
    1.4k
    metallica puskas arena,13/06
    [img]http://20260613-210211.jpg
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    to je to ,nema većeg spektakla poslije Thompsona
  • Paulie
    1.4k

u zaprešiću će nadam se premašit bar preko 2h svirku,ovo neki dan je ispalo drito euro po minuti :razz:
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    haha kolko para toliko muzike ,ništa više
  • Nolifer
    15.2k

Trebali ste se ovako fotkati

IMG-9514.jpg

:joke:
  • Sajla
    21k
    "Prema navodima, Barcelona nakon ovog transfera više ne smatra Cucurellu svojim proizvodom. Njegovo ime i podaci navodno su izbrisani iz evidencije La Masije."

baš me zanima tko u HNL će prvi uvesti ovakvu praksu jer za nešto pametno iz La Masije nemaju kapaciteta..
  • duksy
    634
    "DOK TUŽITELJSTVO tvrdi da je 39-godišnji Antonio Antić, gonjen ljubomorom, lani ubio Ivana Kovačića, uvjeren da je bio intiman s njegovom bivšom suprugom, obrana će tijekom procesa pokušati dokazati da to nije bio razlog.

Sam Antić je danas na početku suđenja porekao krivnju za teško ubojstvo počinjeno iz bezobzirne osvete, a njegova obrana predložila je i nove svjedoke - njegovog strica Josipa Antića, poznatijeg pod nadimkom Zefo, te Josipa B., kojeg se povezuje s preprodajom droge.

Ubojstvo se dogodilo 6. srpnja prošle godine na Aveniji Gojka Šuška, gdje je Antić ispalio čak 16 hitaca u Kovačića. Nakon toga je pobjegao, njegov bijeg snimile su brojne nadzorne kamere čije su snimke također priložene među dokazima. Kovačić je izdahnuo na nogostupu. Antić je uhićen nakon tri dana bijega, no, kako proizlazi iz optužnice, oružje kojim je usmrtio Kovačića nije pronađeno. Tužiteljstvo tvrdi da je Kovačić usmrćen mecima kalibra 9 milimetara luger, dok marka i tip oružja nisu poznati.
    Novi svjedoci otkrivaju pravi motiv?

Dajući svoje osobne podatke, Antić je rekao da je završio osnovnu školu, da je nezaposlen i otac troje djece. Trenutno se vodi još jedan kazneni postupak protiv njega zbog prijetnje, a 2024. bio je u istražnom zatvoru. Rekao je to njegov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, navodeći da je upravo Zefo, nakon Antićevog izlaska iz istražnog zatvora, posredovao njegovu pomirenju s Kovačićem."

Znači lik ima osnovnu školu, nezaposlen je i ima troje djece, ubio je jednog od jačih mafijaša i brani ga Ljubo :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.