• Mr Anderson
    22.5k
    Kaj ste razvili Stockholmski sindrom? — Kermit

Hmmm...a koji ti sindrom imaš?
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ne razumijem na osnovu cega bi se trebao brinut? Igrat cemo protiv FCSB na zaledenom travnjaku na -7. Ne znam tocno kakav nogomet ocekujete u cetvrtak i na osnovu cega?
    Ne kuzim kako mozes biti zabrinut s rezultatom u utakmici koja nema rezultatski znacaj i koju uopce nisi vidio..
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Ponovit cu, gledao ili ne gledao svaki navijac bi se zabrinuo na ponavljanje jedno te istih izjava i poraza protiv ekipa koji nam nisu do koljena i jednostavno mislim da je normalno imati dozu brige. Znaci nije do rezultata koliko do tih izjava koje se rastezu mjesecima. Vec su krenule teme kako ce biti -7, bit ce i njima pa cemo vidjeti, ja se nadam da ce ici na glavu.
  • Kermit
    1k
    ↪Kermit Prijateljska utakmica igrana u cudnom formatu sa velikim brojem rotacija. Zavrsit cemo 3. u HNLu zbog toga. Ako ovoliko histeriziras oko utakmice koju nisi ni pogledao niti ima rezultatski znacaj onda sam iskreno zabrinut za tvoje zdravlje. — Efes Pilsen

Ajde ubaci još koju alibi varijablu za ovu tekmu. Možda retrogradni Merkur ili pomračina Sunca ili onu rezultat je trend, bla, bla, bla.

Možda navijaš za krivi klub?
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Samo jasi dalje, izrezi zile stari zbog rezultata u prijateljskoj utakmici.
  • Kermit
    1k
    Hmmm...a koji ti sindrom imaš? — Mr Anderson

Ako je "sindrom" to što poraz zovem porazom, onda da, taj.
  • Kermit
    1k
    ↪Kermit Samo jasi dalje, izrezi zile stari zbog rezultata u prijateljskoj utakmici. — Efes Pilsen

Nestalo žileta, potrošio do zimske stanke. Pošalješ?
  • Pesca90
    304
    Siscani najvaljuju u srpnju povodom Segestinog 120-tog rodendana da ce ugostiti nas Dinamo,pa i ja ovim putem pozivam tko ne bude na odmoru da uvelicamo tu proslavu u mome rodnom gradu.

Inace ne znam kako ce se to uklopiti u raspored,a ovako na prvu mi izgleda da je idealna prilika za Dinamo II da se otprilike vidi gdje su u odnosu na novog drugoligasa.
  • DerHerrKool
    1.9k
    Sad sam se vratio dvije tri stranice unazad, ali bolje da nisam. Koja je to bila histerija i proricanje svega lošeg na osnovu jedne prijateljske tekme :rofl: Fakat nas je propisno stresla sezona bez trofeja, da nas pripremna tekma koju nitko nije gledao može bacit u takvo stanje
  • Nogo
    13k
    Dinamo će u sklopu priprema odigrati četiri prijateljske utakmice, dvije u Sloveniji i dvije u Zagrebu.

• Protivnici u Sloveniji bit će Radomlje i Brinje Grosuplje, dok će u Zagrebu igrati protiv ukrajinskih prvoligaša Zorje Luhansk i LNZ Čerkasi.
  • Filip Međimurje
    1.8k
    Znači na Brdu kod Kranja su pripreme, odlično!
    Se zna možda hoće li tekme biti otvorene za javnost?
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Znaci i mi protiv Cekreza koji puno trce. Prati se Graf..
  • Jurki
    27.9k
    Jel se nije spominjal Gaziantepspor kao generalka?
  • Roky
    219
    Ove u Zgu su bitne pripremne tu budemo videli ko ostaje ko je doso i ko odlazi a ovo u Sloveniji mogu i izmedju sebe 11na11
  • mali M
    10.9k
    Ak me sad nije šlagiralo... Debilni Google... Izbaci mi prijateljsku utakmicu Dinamo Nurnberg sa official Dinamove stranice i ja čitam dobili 2:0 al smo kombinirali momčad s Crvenom Zvezdom jer nas nije bilo dosta i lagano mi se crvene uši i u glavi vrtim pa jesu oni ludi, koju frulicu izvode sad ovakve gluposti i dođem tu tražiti raspravu jer znam da ovdje ima ekipe koja nebi to pustila da prođe samo tako (kolutam očima ali se i smijem)....
    I nakon par minuta šoka i vjeverice sličajno dignem pogled da vidim datum članka kad su to igrali i vidim Dinamov "Vremeplov 14.6.1950."
    Ma reko koja sam ja jazavčina.... :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.