• Mr Anderson
    16.5k
    Kaj ste razvili Stockholmski sindrom?Kermit

Hmmm...a koji ti sindrom imaš?
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Ne razumijem na osnovu cega bi se trebao brinut? Igrat cemo protiv FCSB na zaledenom travnjaku na -7. Ne znam tocno kakav nogomet ocekujete u cetvrtak i na osnovu cega?
    Ne kuzim kako mozes biti zabrinut s rezultatom u utakmici koja nema rezultatski znacaj i koju uopce nisi vidio..
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ponovit cu, gledao ili ne gledao svaki navijac bi se zabrinuo na ponavljanje jedno te istih izjava i poraza protiv ekipa koji nam nisu do koljena i jednostavno mislim da je normalno imati dozu brige. Znaci nije do rezultata koliko do tih izjava koje se rastezu mjesecima. Vec su krenule teme kako ce biti -7, bit ce i njima pa cemo vidjeti, ja se nadam da ce ici na glavu.
  • Kermit
    863
    ↪Kermit Prijateljska utakmica igrana u cudnom formatu sa velikim brojem rotacija. Zavrsit cemo 3. u HNLu zbog toga. Ako ovoliko histeriziras oko utakmice koju nisi ni pogledao niti ima rezultatski znacaj onda sam iskreno zabrinut za tvoje zdravlje.Efes Pilsen

Ajde ubaci još koju alibi varijablu za ovu tekmu. Možda retrogradni Merkur ili pomračina Sunca ili onu rezultat je trend, bla, bla, bla.

Možda navijaš za krivi klub?
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Samo jasi dalje, izrezi zile stari zbog rezultata u prijateljskoj utakmici.
  • Kermit
    863
    Hmmm...a koji ti sindrom imaš?Mr Anderson

Ako je "sindrom" to što poraz zovem porazom, onda da, taj.
  • Kermit
    863
    ↪Kermit Samo jasi dalje, izrezi zile stari zbog rezultata u prijateljskoj utakmici.Efes Pilsen

Nestalo žileta, potrošio do zimske stanke. Pošalješ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.